Vanja Mamić na Hipodromu bodrila svog trenera jahanja

OD 25. do 27. lipnja na zagrebačkom Hipodromu se održavalo Državno prvenstvo Hrvatske u preponskom jahanju. Jučer su proglašeni pobjednici, a pehare su uručili bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić te američki veleposlanik u Hrvatskoj James Foley. Ukupna pobjednica natjecanja je bila Janka Krašovec.

Unatoč tome što je prije otprilike dva mjeseca pri padu s konja slomio skočni zglob te još uvijek hoda uz pomoć štaka, natjecao se i izbornik hrvatske konjičke reprezentacije Renato Levanić, široj javnosti poznat i kao trener jahanja Vanje Mamić. Osvojio je peto mjesto, a na natjecanju ga je bodrila Vanja.

Iako se svojedobno pisalo da su Vanja Mamić, koja se trenutno razvodi od supruga Zorana Mamića, i Renato Levanić u ljubavnoj vezi, oboje su glasine u više navrata demantirali te isticali kako su samo jako dobri prijatelji. Vanja je Renata posjećivala i dok je bio u bolnici nakon zadobivene ozljede, a društvo mu je redovito pravila i njegova navodno nova ljubav, brineta po imenu Marta, studentica četvrte godine na Veterinarskom fakultetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.