Vanja Mamić o preljubima i razvodu: Za dobrim se konjem uvijek diže prašina

"IMALI smo i imamo problema. No, oni se tiču samo nas i samo ih nas dvoje moramo i možemo riješiti. A kako će sve završiti, u ovom trenutku ne želim i ne mogu prejudicirati", rekla je Vanja Mamić komentirajući napise o razvodu od Zorana Mamića.

"Vjerujem da ćemo u svemu tome naći izlaz, civilizirano rješenje"

38-godišnja supruga sportskog direktora Dinama osvrnula se i na preljube. "U neke detalje ne bih željela ulaziti. Puno sam toga pročitala, ali ne želim komentirati baš sve što je napisano. Činjenica jest da smo, nakon deset mirnih godina, koliko smo proveli u Njemačkoj, ušli u životni period pun turbulencija. Ipak, imamo dvoje djece i vjerujem da ćemo u svemu tome naći izlaz, civilizirano rješenje".

"Život ide dalje"

Kad je doznala za suprugovu nevjeru, Vanji Mamić prvo je pomislila kako o svemu mora porazgovarati sa Zoranom. "Mi, zapravo, još nismo mirno sjeli i razjasnili neke stvari. Nadam se da će i za to biti vremena, i da ćemo nakon svih tih godina ipak naći zajednički jezik i sve razjasniti", rekla je Vanja Mamić u razgovoru za Gloriju te dodala: "Život ide dalje. Ponavljam, Zoranov i moj problem tiče se samo nas i u njega ne želim uvlačiti nikoga, pa tako ni ne krivim nikoga sa strane. Priča i tračeva biti će uvijek. Sestru, brata i mene mama je davno naučila da se za dobrim konjem uvijek diže prašina".

"Konje volim oduvijek, ali, eto, moja ljubav prema tim divnim životinjama tumači se drugačije"

Navela je i kako ona i suprug Zoran još uvijek žive zajedno, a napise o tome da Zorana Mamića vara sa svojim trenerom jahanja Renatom Levanićem (na fotografiji uz Vanju Mamić, op.a.) nazvala je "smiješnima" te komentirala kako su oni samo "dobri poslovni suradnici". "Konje volim oduvijek. Ali, eto, moja ljubav prema tim divnim životinjama tumači se drugačije. Da skupljam salvete, vjerojatno bi me povezali s prodavačem salveta", navela je Mamićeva supruga.

"Moj brak zaslužuje još jednu šansu"

"Rijetki su brakovi u kojima nema nesporazuma i teških situacija. Ali, mislim da s obzirom na sve te zajedničke godine i dvoje djece, treba sjesti i vidjeti kako dalje", navela je Vanja Mamić, a na pitanje zaslužuje li njen brak još jednu šansu je odgovorila: "Mislim da uvijek treba dati šansu, pokušati oprostiti, dogovoriti se".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.