Već je gotovo: Ecija jednim potezom otkrila da je Pokrivač postao bivši

Foto: Instagram

SVI ONI koji prate bivšu radijsku i televizijsku voditeljicu Eciju Ivušić na Instagramu, a njih je više od 57 tisuća, već neko vrijeme sumnjaju na to da je njena veza s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem završila.

U virtualnom svijetu potvrdom prekida smatra se brisanje svih tragova bivše veze, a upravo je to Ecija napravila ovih dana. Fotografija kojom je 10. kolovoza objavila da su zajedno sad je obrisana s njenog profila, kao i još jedna nastala ljetos na moru.

Osim toga, Pokrivač više nije među ljudima koje projekt menadžerica u Hrvatskom radijskom forumu prati, iako on nju i dalje prati.

U međuvremenu je zbog izjave da ne bi bila s bauštelcem navukla na sebe bijes javnosti.

Ecija je prije dva tjedna slavila rođendan, a Pokrivača nije bilo među uzvanicima. 

Vezu s bivšim nogometašem javno je obznanila 10. kolovoza.

"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži.

Potom je u jednom intervjuu govorila o tome koliko je zaljubljena. Na pitanje čime ju je Pokrivač osvojio, spremno je odgovorila: "Ne znam čim nije, iskreno. Baš sam razmišljala, to je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu." Iako ističe da se u njega nije zaljubila zbog toga što je nogometaš, ipak priznaje da joj zanimanje partnera nije nebitno.

"Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, svi znaju da nemaju ljudi zajedničkih točaka, mislim, ja i Nikola, evo, dečko, imamo puno više zajedničkih točaka nego što bih imala s nekim bauštelcem", izjavila je Ecija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.