Velika sretna obitelj - Bruce Willis u kupovini s djevojkom i kćerkom

DOBRO kako su se Demi Moore i Bruce Willis uspjeli nakon toliko godina braka dogovoriti da će poslije razvoda prihvatiti tuđe partnere i svi živjeti u sretnoj zajednici?

Mnogi će se složiti da je to vrlo rijetka pojava, pogotovo znajuć da su tu uključene tri kćeri, daleko mlađi Ashton Kutcher kojeg Bruce obožava, pa na kraju i Bruceova djevojka i manekenka Emma Heming koja vrijeme često provodi u društvu Brucove i Demine kćeri Scout LaRue Willis.

Scout LaRue dobila ime po liku iz romana

Scout LaRue rođena je 20. lipnja 1991. godine i ime je dobila po liku iz romana "Ubiti pticu rugalicu". Kako Scout i njezine sestre Rumer i Tallulah Belle imaju afinitete prema glumi i filmovima, dopušteno im je pojavljivati se samo u onim filmovima u kojima glume njihovi roditelji. Sestrična je jednojajčanih američkih glumaca Coopera Guynesa i Olivera Guynesa, jer joj je ujak veliki glumac Morgan Guynes, polu brat majke Demi.

Scout LaRue Willis na osobnoj iskaznici piše da živi s majkom i Ashtonom u Haileyu u Idahou, iako joj je trenutačna adresa u Los Angelesu gdje se pored škole povremeno bavi glumom i pjevanjem, te je vođa školskog zbora.

L.V.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.