Velike ljubavi nogometnih legendi: Evo gdje su danas supruge Vatrenih iz 1998.

Foto: Index/Facebook/Instagram/Pravst

ONO što Vatreni ovih dana postižu na terenu Hrvatska nije doživjela punih 20 godina, a pozornost koju su današnje supruge nogometaša dobile u svjetskim medijima nekadašnje WAG-sice nisu mogle ni sanjati, no suvereno su vladale naslovnicama domaćih časopisa. 

Leonarda Boban

Jedan od rijetkih nogometnih parova iz Ćirine generacije Vatrenih čija ljubav je opstala su Leonarda i Zvonimir Boban. 

Zaljubili su se davne 1989. kad je Zvone svratio u butik u kojem je Leonarda tada radila, a u braku su već 25 godina. 

Vjenčali su se 1993. godine u Milanu, nakon četiri godina poznanstva i veze. Imaju petero djece, četvero posvojene, Mariju, Rafaela, Gabrijela i Martu, te jedno biološko, djevojčicu Ružu. 

Milana Vlaović

Milana je danas poznata kao kantautorica, kolumnistica i spisateljica, a ne samo kao bivša žena nogometaša. 

S Goranom Vlaovićem bila je u braku od 1992., a razveli su se 2011. Zajedno su dobili troje djece, sinove Stjepana i Marija, te kćer Niku. 

Ana Obregon

Španjolska novinarka Ana Obregon za vrijeme Svjetskog prvenstva u Francuskoj bila je u vezi s mnogima omiljenim Davorom Šukerom koji je zbog nje ostavio djevojku Juliju Falcon. 

Ana, kojoj su danas 64 godine, u nedavnom je intervjuu za jednu kulinarsku emisiju otkrila da ju je Šuker svojedobno i zaprosio, no i to da je tom prilikom zamalo završila na hitnoj. 

"Nesretni Davor mi je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Bili smo na večeri u restoranu, ja sam pila vino i skoro se ugušila prstenom! Skoro smo zvali hitnu jer mi je bio zapeo u grlu", ispričala je Ana. 

Njihova je veza potrajala nešto više od dvije godine, a u dobrim su odnosima ostali i danas. 

Suzana Žunić Milačić

Davne 1988. Suzana i Igor Štimac bili su zlatni par hrvatske javne scene. Te je godine Suzana osvojila titulu Miss Jugoslavije, a Igor je samo godinu dana ranije Jugoslaviji donio zlato na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu. 

Vjenčali su se 1990. godine, a brak im je trajao punih 19 godina. Iako su u javnosti djelovali kao sretan par, Suzana je bila sve nesretnija zbog Igorovih brojnih afera, a kap koja je prelila čašu bio je skandal koji je nastao oko njegovog preljuba s Alkom Vuicom. 

Nakon razvoda od Štimca, 2015. udala se za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića. Iz braka sa Štimcem ima sina Luku te kćeri Miju i Deu. 

Posljednjih 16 godina bavi se slikarstvom.

Vlatka Prosinečki

Iako je supruga Roberta Prosinečkog prilično samozatajna i nema je često u javnosti, njihov brak u koji su stupili 1999. traje i danas. 

Andrijana Bilić

Andrijana i Slaven Bilić upoznali su se na proslavi Nove godine 1992. dok je Slaven igrao u Hajduku, a vjenčali su se već iduće godine. 

Njihova je ljubav potrajala 14 godina, a o razvodu se vrlo malo zna budući da je Slaven odbijao komentirati rastavu pred medijima. 

Andrijana je inače diplomirana pravnica, a u središtu skandala se našla prije šest godina kad su je optužili da je na splitskom Pravnom fakultetu prodavala ispite. 

S Bilićem ima dvoje djece, sina Lea i kćer Alani. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.