Veneranda Summer 2011: Na Hvar dolaze megapopularna imena svjetske klupske scene

JEDAN od najjačih hrvatskih klubova, Veneranda na Hvaru, obogatit će ljeto 2011. spektakularnim programom koji uključuje i gostovanja megapopularnih imena svjetske klupske scene. 8. srpnja nastupa David Morales, 16. srpnja Viktoria Metzker, 23. srpnja Arno Cost, 30. srpnja The Shapeshifters, 4. kolovoza Tom Novy, 6. kolovoza Riva Starr, 13. kolovoza Freemasons, 19. kolovoza Gramophonedzie, a 27. kolovoza Milk and Sugar.

Govorimo o klubu koji po uređenju ne zaostaje za inozemnim top klupskim destinacijama te će kapacitetom, impresivnim dizajnom i samim programom ove godine zasigurno biti hit mjesto u Hrvatskoj, a i šire. Veneranda ima unutarnji floor nadahnut drevnom prošlošću, pogodan za velike koncerte i vrhunske DJ partyje, vanjski floor kapaciteta oko 1.800 ljudi sa bazenom i programskom mogućnošću uvođenja ljetnog kina te wall screen projekcija. Klub također ima posebnu vip sekciju sa oko 200-tinjak sjedećih mjesta koja se mogu rezervirati i unaprijed bookirati na info@veneranda.hr.

Izvršna produkcija Venerande je od ove godine uvela novi koncept u suradnji sa Urbanim Zvukom (Darko Juranović D`Knock, Fresh Jay) www.urbanizvuk.hr i tako od web dizajna, programske sheme, dovođenja velikih glazbenih imena, uvođenja ekskluzivnih glazbenih kompilacija do brojnih iznenađenja Veneranda ove godine ostavlja pečat  na ponudi hrvatskog turizma i općenito hrvatske klupske scene kao top destinacija. Projekt Veneranda Summer 2011 će ovo ljeto pratiti MTV, www.liveinthemix.tv, drugi brojni hrvatski i inozemni mediji, a ekskluzivne vijesti sa partyja i raznovrsna celebrity iznenađenja će prenositi Index.hr. Sve daljnje informacije na www.veneranda.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.