"Vi ste zadnja sorta ljudi. Ljudski ološ": Krule otkrio posljedice sijanja panike

Foto: Facebook

JADRANKO Hodak, poznatiji kao Bloger Krule, jučer je na Facebooku otkrio da su ga administratori Facebook grupe Koronavirus Hrvatska izbacili iz grupe 60 sekundi nakon što se učlanio.

"Učlanio sam se u ovu grupu samo da vas sve skupa pošaljem u tri pičke materine", napisao je Hodak u grupi, a administratori su ga odmah uklonili.

Danas je pojasnio motive koji stoje iza tog poteza.

"U vezi zadnje objave i slanja u 3 pičke materine. Grupa 'Koronavirus Hrvatska' je brojala preko 3000 članova, i sve sam ih poslao u 3 pičke materine (samim tim i sebe) iz jednog jedinog razloga - sijanje panike! Neke njihove objave su išle toliko daleko da čovjek pomisli kako korona virus ide po kućama, pali, siluje, muči... A normalne objave si mogao prebrojiti na prste jedne ruke. Zato sam se učlanio i napisao što sam napisao. Sad vidim da te grupe više nema, što dokazuje da je slanje u 3 pm bilo itekako korisno.

Zbog te panike, djetetu mojih prijatelja ponestaje onih dječjih maski za lice... a maska mu je neophodna. Ne zbog korone, jer dijete masku nosi već skoro 2 godine, ali zbog panike koju kreteni forsiraju, ugroženi su oni koji nemaju nikakve veze s korona virusom.

Vi paničari ste gori od korone. Vi ste zadnja sorta ljudi. Ljudski ološ. Jer proći će i korona, vi ćete ostati. Pritajiti se do neke druge korone... a onda krenuti u nove pohode... sijući paniku... rušiti sve ispred sebe kako bi vas se čulo, vas i vaše vrle medicinske zaključke od kojih je čak i drveni šparet smisleniji. Pa pička li vam materina maloumno paničarska!!!

E nećete!" napisao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.