Victoria Beckham: Ne želim više djece, tri dečka su sasvim dovoljna!

VICTORIA i David Beckham često su govorili da bi osim sinova voljeli imati barem jednu kćer. Situacija se očito promijenila jer 35-godišnja Victorija sada priznaje da više ne imati više djece. U intervjuu za U.S. radio, Posh Spice je progovorila o majčinstvu i planovima za budućnost.

"Pa zar nisu tri dečka sasvim dovoljna"

"Svako jutro se budim jako rano, spremam djecu za školu, vozim ih u školu i tek tad mogu naći vremena za svoj posao kojeg ni tad nemam jer već u tri popodne moram ići po njih", požalila se zaposlena pjevačica.

"Svi me stalno pitaju planiramo li David i ja imati još djece. Pa zar nisu tri dečka sasvim dovoljna", upitala je Posh Spice koja iz braka s engleskim reprezentativcem ima 10-godišnjeg sina Brooklyna, šestogodišnjeg Romea i četverogodišnjeg Cruza.



Osim Victorije, i njezin suprug je prije nekoliko tjedana govorio o svojim sinovima, ali nije komentirao želi li imati još djece. "Kad smo bili u New Yorku, Victorija je saznala da nosi naše prvo dijete pa smo ga odlučili nazvati Brooklyn. Drugi sin je dobio ime Romeo jer smo oboje jako romantični, a Cruz je dobio ime po našem prijatelju", otkrio je Beckham za People.

"Nakon što smo prije nekoliko godina upoznali Toma Cruisea upitao sam svoju suprugu nije li to jako lijepo ime. Na kraju smo se složili i nazvali ga po Tomu", priznaje nogometaš koji dodaje da je glumac među prvima saznao za rođenje njihovog trećeg sina s obzirom da ga je David nazvao čim je Victorija rodila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.