Video - Nova plavokosa Miss Universe o ljubavi: It´s OK!

U STUDIJU HRT-a odabrana je nova, 15. Miss Universe Hrvatske. Lijepa Natalija Prica, studentica stomatologije iz Zagreba odnijela je pobjedu zahvaljujući ljepoti, ali i suvislom odgovoru na pitanje žirija, koji ostatak djevojaka nije dao. Prvom pratiljom proglašena je Katica Rakunjić, a drugom Kristina Malenica. Titulu Miss stila odnijela je Izabela Bagarić, a Miss fotogeničnosti postala je prelijepa Josipa Miličević. Ljiljana Kokić bila je najsimpatičnija djevojka pa je upravo titulu za Miss simpatičnosti i osvojila upravo ona.

Seksi Severina

Kroz izbor su gledatelje vodili Nevena Rendeli i Mario Sedmak, a za zabavu su se pobrinuli Severina, Boris Novković, Danijela Martinović i Ivana Kindl. Severina je i večeras izgledala savršeno dok je izvodila svoje posljednje, najnovije hitove, a njezin nastup je publika popratila s oduševljenjem.

Nova Miss: It's OK!

Nakon što je Natalija proglašena najljepšom, za Index je prokomentirala svoju novoosvojenu titulu. Sigurno vas neće iznenaditi činjenica da Natalija nije očekivala pobjedu, a sve ostale djevojke bile su joj prekrasne. Planira se podrediti novoosvojenoj tituli i spremati za svjetski izbor. O ljubavnom životu nije htjela pričati pa je samo rekla kako je sve u redu. "It's OK!", kratko je odvratila.

Bivša Miss: Možda odem u Ameriku, ne bi mi bilo teško otići

Lijepa Ivana Delač Đolo 2003. godine postala je Miss Universe pa nam je i ona prokomentirala pobjednicu, kojom je zadovoljna. Lana Obad, prošlogodišnja Miss, sretna je što je Natalija pobjednica, iako nije imala favoritkinju. Prošla godina bila joj je bila odlična, a najviše će je pamtiti po svjetskom izboru u Las Vegasu. Lana bi mogla spakirati kofere i otići u Ameriku, jer je tamo dobila neke poslovne ponude. "Ne bi mi bilo teško otići", zaključila je dobro raspoložena bivša Miss.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.