Video: Alenu Vitasoviću se na koncertu "tlo izmicalo pod nogama"

OVE SE subote u zagrebačkoj Tvornici kulture održao koncert poznatog istarskog autora etno-pop-rock glazbe Livija Morosina, na kojem su mu se pridružila dvojica prijatelja i bliskih suradnika, Alen Vitasović i Rade Šerbedžija. Znatno zapaženije od Morosina i Šerbedžije prošao je Vitasović, ali ne zbog pjevanja, već zbog činjenice, tvrde posjetitelji koncerta, da mu se blago rečeno "pozornica izmicala pod nogama".

Kako doznajemo od čitatelja Indexa, koji nam je i poslao snimku na kojoj je vidljivo da Vitasović tijekom izvedbe leluja po pozornici, cijele su se večeri točila vina istarskih vinara pa se čini da im nije odolio ni pjevač koji je poznat po tome da voli pretjerano zaviriti u čašicu.

Posljednja Vitasovićeva pijanka o kojoj su mediji naširoko pisali bila je ona na Dori 2009. godine, nakon koje je pjevač rekao kako je "popio malo da bi razbio tremu, a nakon toga nije prestajao piti". Osvrćući se na tu nesretnu epizodu Vitasović, koji je svojedobno bio i na terapiji odvikavanja od alkohola, je kazao: "Estrada nam je polupijana, ali svi to vješto skrivaju. Moj je problem očito to što sam uvijek iskren i otvoreno govorim o svemu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.