VIDEO Antonia Dora Pleško transformirala se u Mišu Kovača, poslušajte kako je zvučala

Foto: Press

ANTONIA DORA PLEŠKO u prvoj epizodi nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala se u Mišu Kovača i oduševila žiri. Otpjevala je njegov hit Drugi joj raspliće kosu.

"Ono što je kod tebe fascinantno je to što ja nisam ni na sekundu ni čuo ni vidio Antoniju. Imitacija je repliciranje tuđih osobnosti, a ti si to večeras odradila sjajno", poručio joj je član žirija Mario Roth nakon nastupa. 

"Bila je odlična", "Super, i žiri mi je odličan", "Bravo Antonia", "Žiri je osvježenje, bravo i Antoniji", samo su neki od komentara na njen nastup koji je otvorio ovogodišnju sezonu showa.

Novi voditelji, novi žiri

Uz novi voditeljski tandem, Igora Mešina i Filipa Detelića, u novom sastavu okupio se i žiri, koji čine Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth te Enis Bešlagić.

Osmero kandidata natjecat će se ove sezone, a oni su: pjevačica Mia Negovetić, glumica Marija Kolb, glazbenik Faris Pinjo, influencer Luciano Plazibat, glazbenik Tomislav Marić Toma, pjevačica Antonia Dora Pleško, glazbenik Alen Bičević i pjevačica Antonija Šola.

 

Pročitajte više