Video: Bojana Gregorić otpjevala uvodnu špicu "Doline sunca"

ŽENA koja se igrom slučaja zaljubila u oženjenog muškarca, to je uloga koju u novoj HTV-ovoj seriji "Dolina sunca" igra Bojana Gregorić, ali pored toga što glumi, Bojana i pjeva. Naime, uz Anu Vilenicu i mlade glumačke nade: Nives Čanović, Mirnu Medaković i Mariju Omaljev, otpjevala je uvodnu špicu serije. "Bilo je zabavno. Tina Rupčić, boginja rock`n`rolla, je pjesmu otpjevala prije nas i zvučala je odlično, ali je na kraju ipak izabrana naša verzija. Mislim da smo Ana i ja to dobro odradile. Pjesma je jako lijepa i pamtljiva", ispričala je Bojana kojoj to nije prvi put da pjeva. Nastupila je u jednoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju", a oduševila je sve i svojom ulogom Velme Kelly u mjuziklu "Chicago".

Glumica je više od tri godine u braku s pet godina mlađim Enesom Vejzovićem s kojim ima sina Raula. Kako glumi ljubavnicu, pokušala zamisliti kako bi odreagirala da otkrije da je suprug vara. "Nitko ne želi da mu se dogodi prevara. Vjerujem da ne bih bila puna razumijevanja, već bi po stanu letjeli tanjuri i šalice. Ipak, za prevaru su krivi dvoje partnera, a ne treća osoba", objasnila je Gregorić i dodala kako će se veliki dio gledatelja, posebno gledateljica, poistovjetiti s gradonačelnicom Julijom, koju glumi, jer nije lako biti druga žena i nositi se s brojnim osudama okoline.

"Davimo se u kolačima u Samoboru"

Radnja i intrige 210 epizoda "Doline sunca" smještene su u izmišljeni gradić Jablanov, a glavni likovi su mlada udovica Eva Kralj koja nakon smrti supruga započinje novi život te gradonačelnica Julija s kojom je Eva dijelila muža. Glumačka postava je impresivna, a čine ju, među ostalima: Ana Vilenica, Robert Kurbaša, Ivan Herceg, Zijad Gračić, Barbara Nola, Višnja Babić, Vlasta Ramljak , Petar Ćiritović, Marija Omaljev, Petar Cvirn, Mirna Medaković i Csilla Barath Bastaić.

"Davimo se u kolačima u Samoboru. Snimanje je tek na početku, ali je jako zabavno", kaže Bojana koja je i UNICEF-ova ambasadorica za Hrvatsku. Budući da je i sama majka, s velikom ljubavlju sudjeluje u akcijama koje podupiru i brane prava djece. Osvrnula se i na poplavu lica koja se učestalo pojavljuju u medijima zahvaljujući skandalima i provokativnim izjavama, a da malo tko zna što ti ljudi uopće rade u životu."Roditelji griješe ako dijete previše ostavljaju pred televizorom jer ima brojnih sadržaja koji negativno utječu i osoba koje svojim životom i ophođenjem nisu dobar uzor", objašnjava glumica.

"Dolina sunca" s prikazivanjem kreće 21. rujna. Serija nastaje u produkciji Ring Multimedije, koja je pobijedila na HTV-ovom natječaju na koji su svoje uratke prijavile su još četiri produkcijske kuće, među kojima i AVA Romana Majetića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.