Video: Božićni tulum u Piranhi oduševio, Index vas vodi na doček u Gjuru 2

Tradicionalni X-Mas tulum Piranhe, r'n'b Confusion-a i Index.hr oduševio je mnogobrojne goste iz Hrvatske, ali i izvana. Na najveselijem božićnom partyiju u metropoli plesali smo uz specijalnu gošću iz Njemačke, Miss Poison Ivy kojoj je ovo prvi provedeni Božić u Hrvatskoj. Ekipa Live in the mix tv-a u suradnji s Indexom zabilježila je kamerom najbolje trenutke s X-Mas partyija koje možete pogledati ekskluzivno na Indexu i liveinthemix.tv-u.

"Stipendijom ka diplomi"

Humanitarna akcija „stipendijom ka diplomi“ u suradnji s Rotaract klubom Sesvete Zagreb, RNB Confusion i Piranhom završila je uspješno. Naime, ovog Badnjaka, kupnjom ulaznice za r'n'b Confusion powered by Index.hr X-Mas party u klubu Piranha, sudjelovali ste u akciji "stipendijom ka diplomi“. Prikupljena sredstva uplatiti će se mladom talentiranom učeniku opće gimnazije Srednje škole Sesvete i Glazbenog učilišta „Elly Bašić“.

Ivan Biočić

Ivan Biočić je odličan učenik u obje škole, a iza njega su već županijska natjecanja iz fizike i hrvatskog te na državnom natjecanju iz matematike, kao i na regionalnom natjecanju iz gitare (3. nagrada do 91. godišta). Izuzetno talentirani Ivan osvojio je i treću nagradu Split Guitar Festival 2008. te redovito sudjeluje na majstorskim tečajima profesora Ante Čaglja. Ovo je druga po redu zajednička akcija kluba Piranha i Rotaract kluba.

R'n'b confusion New Year's Eve u klubu Gjuro 2


Svoje najbolje novogodišnje trenutke provedite sa cool ekipom u kultnom zagrebačkom klubu Gjuro2.  Iz party radionice r'n'b Confusion-a poručuju da je interes za novogodišnjim tulumom iznad svih očekivanja, te svoje stalne goste pozivaju da svoju ulaznicu za vrući podij kluba Gjuro2 kupe što prije. Kupiti ih možete u klubu Gjuro2, Metropolitan baru u Avenueu Mallu, te Caffe baru Vanilla. Tradicionalni novogodišnji tulum u pravilu je najbolji zabavni proizvod nastao iz bogate radionice RNB Confusion-a. Iz godine u godinu privlači mlade iz svih dijelova Hrvatske, Slovenije, BiH ali i one zalutale turiste koji se rado uvijek vraćaju na mjesto gdje su se dobro zabavili, upoznali nove prijatelje te se možda zaljubili.

Nagradna igra

Ekskluzivno na Index.hr osvojite 2x2 ulaznice za r'n'b Confusion powered by Index.hr novogodišnji spektakl. Sve što trbate napraviti je poslati mail sa osobnim podacima i naznakom "Za novogodišnji spektakl" na adresu: index.nagrada@gmail.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.