Video: Ceri Rees s mentalnim problemima došla u X Factor, njezin brat tuži produkciju

CERI REES jedna je od kandidatkinja koja se i ove sezone pojavila na "X Factoru". 54-godišnja žena već je četiri puta dolazila na audicije, no svaki put je bila izbačena, a kao glavnog krivca za svoj neuspjeh, vidjela je Simona Cowella. Budući da on ne sjedi u žiriju ove sezone, odlučila je okušati sreću ponovno. No, jedan veliki problem u svemu je što je Ceri mentalno bolesna ili barem na granici s bolesti. Produkciju to nije spriječilo da prikažu njezin nastup u showu, a niti Garyja Barlowa da je ismijava. Nakon što je otpjevala "I Dream A Dream" i "I Will Always Love You", suci su joj rekli da nije prošla.

Barlow je nakon toga sjeo s njom na pozornicu i počeo joj se izrugivati, a publici se i nije svidjelo to što vidi, barem je tako otkrila jedna od djevojaka koja je svjedočila cijelom incidentu. Dio u kojem Barlow gleda u torbicu bolesne Ceri izrezan je iz showa jer publika nije dobro prihvatila njegovo izrugivanje. Odmah nakon što je emitiran nastup osjetljive Ceri, reagirale su udruge za pomoć osobama s mentalnim problemima. Iako Ceri nitko nije natjerao da nastupa, produkcija je trebala zaposliti psihologa kako bi procijenio je li osoba spremna za natjecanje.

Brat Ceri Rees već je razgovarao s odvjetnikom i sprema tužbu zbog svega. Glasnogovornica showa izjavila je da se svi mogu prijaviti za natjecanje te smatra da je trebalo poslušati Ceri jer je išla na satove pjevanja te ih je uvjerila da je sretna što sudjeluje u showu. Ista ta učiteljica pjevanja tvrdi da su iz X Factora htjeli da nastupa te su joj ponudili i boravak u hotelu te plaćanje putnih troškova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.