Video - Čovjek s najgorom frizurom: Marija Štrajh se bavi crnom magijom!

VJEČNO zalizani Ante Gotovac prošli je tjedan ispao iz showa Farma jer na ni jedno pitanje u dvoboju znanja s Marijom Štrajh nije odgovorio točno. Onda se rasplakala njegova Simonica koju su ostali jedva nagovorili da ne pođe za njim. Skrhan Ante odmah ju je proglasio gazdaricom, što joj je u sekundi posušilo suze. Nakon izlaska iz Farme Ante otkriva pravi razlog prijave: "Morali smo to odraditi jer je to važno za Simonicinu glazbenu karijeru, to je velika promocija. Teško smo podnijeli odvojenost od kćeri Gabrijele, ali se nisam brinuo kad je bila kod Simonine majke Tamare", rekao je Ante za Story.

Simona se boji patuljaka?!

"Simoni će biti teško snaći se sama na farmi jer smo jako povezani. Strah ju je spavati sama, a još više se boji patuljaka. Taj tajanstveni patuljak je užasava jer se jako boji i njegova izgleda i njegovih podvala. Bit će još gore ako je premjeste u sobu za izolaciju. Ondje su uvjeti užasni, između dasaka nema gline pa kroz sobu neprestano puše vjetar i jako je hladno".

Naime, ovogodišnja novost u Farmi je patuljak Macmalić, biće iz hrvatske mitologije koje živi u primorskim šumama gdje noću odvlači prolaznike na krivi put. U drevna vremena Macmalić je opisivan kao patuljak s dlakavim rukama poput mačke, dugim noktima, a sa sobom je uvijek vukao dugački lanac. Macmalić će na farmi ipak biti puno simpatičniji karakter. On će farmeru nuditi izbor između imuniteta za taj tjedan, predmeta iz vanjskog svijeta i dragocjene informacije za konkretnog farmera. Ipak, Simona ga se boji kao vraga i zbog njega ne može spavati.

Iako se po gradu već mjesecima šuška kako se u kući Gotovčevih stalno organiziraju razuzdani partiji koji uključuju šmrkanje enormnih količina kokaina te orgijanje na sve strane, posljednja koja je dala naslutiti kako u tome ima nešto istine je Marija Štrajh. U jednoj svađi sa Simonom rekla je kako ju je Ante tjerao na šmrkanje kokaina jednom prilikom tijekom gatanja. Ante je to oštro demantirao, međutim, nedovoljno sigurno. Prema tome, i dalje mu se postavljaju pitanja što je s Marijinom optužbom.

"Ma, ta se žena bavi crnom magijom!"

"Ona nikad nije bila kod nas na tulumu, nego samo na kavi. Upoznali smo se kad je za OTV radila prilog o Miss Hawaiian Tropic. Ondje smo bili ona, Simona, vlasnik licencije Rajko Hrvatić i ja. Marija se ponudila sa nam prorekne sudbinu iz karata pa smo je pozvali kod nas na kavu. Nismo imali karte kod kuće pa smo poslali našu dadilju Alenku da ih kupi. Ona je svemu svjedok, u kući su cijelo vrijeme bili ona i naša Gabica, nije to bio nikakav tulum. To je toliko glupo. A što bih ja radio s Marijom, kada bih je drogirao? Ma, ta se žena bavi crnom magijom! To je sve napravila samo kako bi se na zločesti način ispromovirala", nadodao je Gotovac koji bi se vratio na farmu kad bi ga producenti pozvali, a dok ne dobije poziv bacit će se na škripanje u nekom tamo F-duru jer pored svoje supruge pokušava izgraditi karijeru hip-hopera.

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.