VIDEO Cura na prosvjedu snimljena kako twerka u tangama ispred policije

Video: Twitter/Uncle Hotep

AKTIVISTICA na prosvjedu Black Lives Matter, koji se događa diljem SAD-a, ali i širom svijeta nakon ubojstva Georgea Floyda, podignula je protest na novu razinu - snimljena je kako twerka u tangama ispred policijskih automobila s upaljenim sirenama.

Na snimci koja je postala viralna mogu se čuti i uzbuđeni gledatelji dok je zasad neidentificirana djevojka izvodila svoj performans koji su policajci samo mirno promatrali.

U jednom trenu snimke vidi se i još jedna osoba koja se uključila i nekoliko puta udarila prosvjednicu po stražnjici. Aktivistica je nosila Black Lives Matter majicu i masku za lice, no nju je u jednom trenu skinula dok je vikala uvrede policajcima, koji nisu reagirali na njezine provokacije.

Snimka se proširila društvenim mrežama, a podijelio ju je i reper 50 Cent. "WTF bi te moglo natjerati na twerkanje u ovakvim vremenima", napisao je uz snimku koju je podijelio sa svojih više od 25 milijuna fanova.

Dok su neki njezin ples opisali kao "power move", drugi su je kritizirali navodeći da je spremna napraviti sve za pažnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.