Video - Dino Antonić: Grozan je osjećaj ispasti iz HTZ-a

 

PUBLIKA je odlučila da Dino Antonić neće biti sljedeća hrvatska zvijezda. U napetoj završnici sinoćnje druge live emisije showa Hrvatska traži zvijezdu posljednji koji su čekali vijest o prolasku ili ispadanju pred Antonijom Blaće bili su Dino i Duje. I dok je Duje odahnuo, Antonija je morala razočarati baš Dinu. Iako je u najboljih 10 prošao sasvim glatko, sinoć ga publika nije dovoljno podržala.

> HTZ: Publika izbacila Dinu Antonića, "fejker" Vilibald i zafrkant Duje prošli dalje

"Grozan je osjećaj ispasti"

"Grozan je osjećaj ispasti, naravno da mi je žao. Stalno se preispitujem jesu li možda baš problemi s glasom krivi, nisam dao maksimum. Ali ne mogu biti niti trunčicu ljubomoran jer su svi koji su ostali moji stvarno dragi prijatelji. Opet sam izgubio 25 godina života dok sam čekao odluku, no to je tako, ipak je to šou, a šou mora ići dalje", rekao je Dino koji je sinoć od žirija dobio same pohvale.

"Ti si hrvatski Michael Buble, kad zapjevaš, meni se dižu dlake koje depiliram", rekla je Dini Anđa Marić, a Tony se nadovezao: "Ako uspiješ zadržati tu svoju energiju koja pršti do finala, pobjednik si". No, publika je presudila da se Dino ipak vraća svom svakodnevnom životu.

"Nisam imao loš predosjećaj"

"Sada se vraćam svome zboru, nadam se da će naći mjesta za mene u autobusu kada krenu na međunarodno natjecanje u Veronu. No, svi iz HTZ-a će mi jako nedostajati. Duje, koji je klaun kao i ja, sada će sam morati nositi taj teret na leđima, Maja mi je posebno draga cura, zbližili smo se jer se znamo još s opatijske audicije, ali ipak, nemam favorita za pobjedu, svi je jednako zaslužuju", rekao je Dino, koji nije imao nikakav loš predosjećaj prije ispadanja.

Ostali kandidati bili su zadovoljni svojim nastupima. "Rihanna" Helena kaže da je bilo super. Ona je prošli put od svoje obitelji dobila novi motor kao nagradu za prolazak, a sada bi joj najbolja nagrada bilo lijepo vrijeme da svoj novi motor može provozati. Svoje sustanare ne doživljava kao konkurenciju, već kaže: "Svi smo mi jedna velika obitelj".

Duje je siguran da ostaje u šou

Slatka Kim Verson poznata je po svojoj samokritičnosti, no sinoć je nakon nastupa bila zadovoljna onime što je pokazala. Od nastupa ostalih natjecatelja, najviše joj se svidio Adrijanin. I miljenik ženskog dijela glasačkog tijela, Petar Brkljačić, misli da je dobro odradio svoj sinoćnji nastup, a broj njegovih obožavateljica, kaže, raste iz dana u dan. Kauboj Jurica Gorša siguran je kako će svoju glazbenu karijeru graditi na countryju, a ni sam nije siguran kako bi mu išlo pjevanje nekog drugog glazbenog žanra.

Maja je dobila pohvale za svoj seksi nastup sinoć i kaže kako je na pozornici bila baš ono što zapravo je, a Duje se zafrkavao da baš ona ispada te večeri. "Ja ne idem van", rekao je šoumen Duje i kroz zafrkanciju dodao da je unajmio veliko glasačko tijelo, pa je potpuno siguran u svoj ostanak.

U sljedećoj live emisiji, u petak, devet će natjecatelja pjevati hrvatske pjesme i pokušati osvojiti što veći broj glasova publike. Kako se potencijalne hrvatske zvijezde pripremaju za nastupe i što se sve događa u HTZ kući te više o svim kandidatima pročitajte na njihovu službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.