VIDEO Disney objavio emotivnu božićnu reklamu, već ima milijun pregleda

Screenshot: YouTube

BLAGDANI bez božićnih reklama postali su nezamislivi u posljednjih nekoliko godina, stoga brendovi pokušavaju osmisliti što kreativnije i dirljivije božićne priče. Cilj im je objaviti reklame pune emocija, a upravo to je učinio Disney.

Disney ima tradiciju svake godine prije Božića kroz svoju reklamu ukazati na istinsku bit blagdana. Ove godine izbacio je božićnu reklamu pod nazivom The Stepdad (Očuh). Reklama je nastavak na prošlogodišnju reklamu o baki Loli i njenoj unuci Nicole. Sada je Nicole starija i ima dvoje djece, Maxa i Ellu, a ovaj video govori o tome kako se oni prilagođavaju na novog očuha Mikea koji se doselio k njima.

 

U jednoj sceni ove reklame vidi se Max koji čita knjigu koju je dobio od svog oca.

"U srcu radnje nalazi vrlo posebna knjiga koju je Maxu darovao njegov otac te da ta knjiga slavi moć pripovijedanja koje produbljuje obiteljske veze i stvara čaroliju", objašnjavaju iz Disneyja, piše AdNews. 

Reklama je u nekoliko dana pregledana više od milijun puta. Soundtrack za ovu reklamu napravio je dvostruki dobitnik nagrade Grammy Gregory Porter, a melodija se zove Love Runs Deeper.

Ova reklama odmaknula se od idealiziranja savršenih obiteljskih odnosa u vrijeme blagdana i fokus stavlja na izazove kroz koje prolazi novi partner tijekom izgradnje odnosa s djecom. 

Nedavno je i Coca-Cola izbacila svoju božićnu reklamu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.