Video: "Do smaka svijeta će doći kada žuta rasa zavlada svijetom"

POVODOM današnje premijere najnovijeg filma katastrofe "2012" odlučili smo pitati naše zvijezde što misle o smaku svijeta koji se najavljuju za 21. prosinca 2012. godine. Podsjetimo, prema prognozama drevnih Maya, niz katastrofa izbrisat će nas s lica Zemlje dok će se samo oni snalažljivi spasiti. U te prognoze rijetko tko vjeruje pa tako niti glumac Goran Grgić.

"Čuo sam priče o smaku svijeta, to govore već 12 godina. Siguran sam da će kad nastupi 2013. reći 'pa evo bile su poplave, bilo je svačega. Moglo je biti, ali 2058. godine sigurno'", našalio se Grgić s kojim se složila i manekenka Tamara Roglić.

"Smak svijeta se najavljuje već nekoliko puta. Ne razmišljam previše o tome, ali činjenica je da po Nostradamusu, kad žuta rasa zavlada svijetom da će tada doći do smaka svijeta. Kinezi su preplavili cijeli svijet, ne mislim to sad na loš način, ali tako je to rečeno. Mislim da mi to puno potičemo kao ljudska nacija, ali u principu što će biti - bit će", rekla nam je Tamara.

Nešto veća očekivanja od filma ima Sonja Kovač. Ona smatra da je u posljednje vrijeme teško nešto obori s nogu. "Iščekujem taj film. Baš me zanima što nam mogu novog pružiti u filmskoj industriji", rekla nam je pjevačica i glumica koja priznaje da se ne opterećuje previše stvarima kao što je smak svijeta. "Što se morati dogoditi - dogodit će se. Treba živjeti život svaki dan kao da ti je posljednji. Ne mislim pod tim da radimo gluposti, nego uživati u malim stvarima", priznaje zgodna Sonja.

"Ja sam sutra van države tako da sam u nekom drugom filmu"

Nešto manje zainteresirani po pitanju smaka svijeta, koji se najavljuje 21. prosinca 2012. godine, bili su Marko Grubnić i Simona Gotovac. Oni su, priznaju, vrlo opušteni i o predviđanjima drevnih Maya - nemaju pojma. "Sutra sam van države tako da sam u nekom drugom filmu", rekla nam je Simonica na koju se nadovezao Modni Mačak i otkrio nam da je on cijeli dan kod kuće te da je izoliran od svih i svega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.