Video - Dolores Lambaša: Ma kakvo donje rublje? Ja ga ne nosim!

PRIJE službenog otvorenja ovosezonskog Fashion Weeka šaroliko društvo se okupilo na otvorenju butika dizajnerice Marte Buzolić. Nekoliko desetaka metara od katedrale u društvu lijepih manekenki poput Ive Šarić ili Martine Čular, stajala je glumica Dolores Lambaša, zaštitno lice Martine nove kolekcije koja obuhvaća od haljina leopard uzorka do sado-mazo lanaca, pa čak i donjeg rublja izrađenog od prave kože.

Nagradna igra:

Index i Dreft Fashion Week i danas nagrađuju vjerne čitatelje i ljubitelje modnih događanja. Želite li osvojiti jednu od nagrada (dva poklon paketa Drefta i tri parfema Clarins Angel Sun Essence), na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku FASHIONWEEK a ili FASHIONWEEK b ili FASHIONWEEK c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 4. lipnja u 23.59 sati. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Ovogodišnji Dreft Fashion Week svojom kolekcijom otvara:
a) Marta Buzolić
b) Agatha Ruiz de la Prada
c) Marie St. Pierre

Dolores Lambaša i kožno donje rublje

Pitali smo Dolores koliko je naklonjena životinjskim uzorcima: "Pa nisam baš sklona nošenju takve odjeće, a od Martinine kolekcije uglavnom biram elegantnije komade", rekla nam je Dolores, a nama se odmah nametnulo pitanje nosi li kožno donje rublje: "Pa kakvo donje rublje, pa valjda već znate da ne nosim donje rublje".

Osim Dolores koja je i ovoga puta zapanjila svojim besprijekornim elegantnim izgledom i tankim strukom zbog kojeg joj zavidi i Monica Bellucci, na čašu pjenušca i dim cigarete došli su i Vladimir Tintor te Almira Osmanović u društvu supruga Jakova Sedlara.

Nekoliko trenutaka kasnije veselo društvo se preselilo u bar Sempre u Zagreb Toweru, gdje su u ugodnoj atmosferi i delicijama Ane Ugarković ćaskali o nadolazećim modnim danima. Interijer su svojom ljepotom upotpunile manekenke Fashion Weeka: djevojka nogometaša Jerka Leke Iva Šarić, Martina Čular, Iva Dragović, Dvina Meler i Stefany Hohnjec. Za najljepšu manekenku Dreft Fashion Weeka možete glasati na Indexu.

Šareni dvojac u službi  Agathe Ruiz de la Prade

Pored već uobičajenih ljepotica sa strane je samozatajno stajao dvojac od glave do pete odjeven u najšareniju ikad viđenu kombinaciju. To su Leticia Cano i Juan Carlos Mesa, dizajneri koji rade za španjolsku dizajnericu Agathu Ruiz de la Pradu. Svojom kolekcijom će otvoriti Dreft Fashion Week koji se kao i prethodnih godina održava u Balonu Boćarskog doma u Zagrebu. Što su pripremili i kako je raditi uz tako veliku dizajnericu moći ćete pogledati u videu koji ćemo uskoro priložiti.

Također, u videu možete pogledati kako diše beogradska modna scena, koliko je svjetska financijska kriza utjecala na tamošnje dizajnere, što je trenutačno u trendu i što glavni menadžer beogradske modne agencije Select, Nebojša Grnčarski, misli o Hrvaticama i njihovom stilu.

Napisala: Lana Vukičević
Snimatelj i montažer: Ivan Teskera
Fotograf: Lana Vukičević, Kristijan Prskalo

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.