VIDEO Emotivni oproštaj klape Intrade od kolege. Na trajektu zapjevali Ribar sam star

Screenshot: Instagram

KLAPA Intrade, zajedno s drugim kolegama iz diskografske kuće Scardona, pjesmom se oprostila od kolege Mladena Brižića.

Na Instagram profilu Scardone osvanula je snimka s trajekta na kojoj Intrade i kolege pjevaju Mladenovu omiljenu pjesmu - Ribar sam star. 

"Klapski oproštaj od Mladena na trajektu uz pjesmu Ribar sam star", napisali su u opisu.

Otkazali koncert nakon Mladenove smrti: "Tuga je prevelika"

Član klape Intrade preminuo je prije nekoliko dana, a kolege su neutješni. "Počivao u miru, naš Mladene. Ribar sam star nikad više neće zvučati isto", kazali su nakon njegove smrti.

>> Preminuo član klape Intrade: "Bez tebe Ribar sam star neće isto zvučati"

"Obitelj, pjesma i šala, a sve to isprepleteno, nosilo je našeg Mladena kroz život. Prekratak a bogat, ispunjen svime što je volio i čemu se predavao do kraja. Voljeli su svi i njega, onako velikog, duhovitog, razgovorljivog, posebno zanimljivog kad bi pričao po svome, preškim govorom. I s onim širokim osmijehom, zaraznim smijehom, zezanjem najviše na vlastiti račun, dobroćudnošću i dobrotom.

Mlađo je uvijek bio spreman saslušati, ne osuditi na prečac, pokušati razumjeti i opravdati, biti čovjek. Pjesmu je prosipao gdje god i kad god je za to bila prilika. Jer mu je to bio gušt, jer će pivati, govorio je, dok god bude moći", napisali su na svojoj Facebook stranici. Klapa je nakon tužne vijesti otkazala i koncert koji su trebali imati u Zürichu.

"Iako Mlađo to od nas sigurno ne bi tražio, zbog tako jako tužne vijesti za nas morali smo otkazati večerašnji nastup... Tuga u klapi je prevelika", napisali su tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.