VIDEO Govor saborske zastupnice je hit: "Joj, evo vidite vi što se meni dogodilo"

Screenshot: Twitter

NA TWITTERU je objavljen govor Urše Raukar-Gamulin, zastupnice Možemo, tijekom sjednice sabora. Za govornicu je došla s računalom i počela s govorom, ali ubrzo je sve krenulo nizbrdo.

"Danas svi o Mariću, a ja ću o kulturi. Ajoj. Sad sam se pogubila. Samo malo. Evo ga. Dakle, jednom davno postajala je radio-televizija Zagreb i bila je poznata kao jedna od najboljih i najprofesionalnijih sastavnica tadašnje JRT, Jugoslavenske radio-televizije", glasio je početak govora.

"Toliko ste me zbunili..."

"Eee, hm... Joj, evo vidite vi što se meni dogodilo. Eto, da. Izgubila sam svoj govor. Mogu dobiti pauzu, gospon predsjedavajući?" upitala je Željka Reinera koji joj je odgovorio kroz smijeh: "Nažalost, ne. Nije predviđeno poslovnikom."

"E, onda ništa. Toliko ste me zbunili sa svojim mjerenjem vremena da sam onda... Neću", rekla je Raukar i to je bio kraj njezinog govora. 

 

Snimka je brzo postala hit na Twitteru i izazvala brojne reakcije. Opis videa glasi: "Nastup za pamćenje uvažene saborske zastupnice Urše Raukar, molim poslušati sve 54 sekunde."

"Je li ovo montaža?", "Mene iskreno od saznanja za ovaj događaj muči samo jedno pitanje. Zašto nije iskoristila cijelo dobiveno vrijeme?", "Da joj nije netko drugi pisao govor, pa ne zna ni iz glave nešto reći", "Za nepovjerovati", "Najduže je trajalo imenovanje bivše državne televizije, to nije zaboravila", "Maestralan nastup", neki su od komentara.

Video komentirao i Grmoja

Na video je reagirao i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja.

"Kaže jedan prijatelj: drugačije i ne može završiti kad počneš govoriti da je RTV Zagreb bio profesionalna televizija", napisao je na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.