Video - Hrvati na natjecanju u Argentini: Skok glavom u blato!

NIZ NEOBIČNIH prepreka trebalo je savladati kako bi se došlo do cilja u akcijsko - natjecateljskom showu "Wipeout" koji uskoro kreće na RTL televiziji. Na izazovnim poligonima ravnotežu je gubilo 18-ero natjecatelja koji su se, među ostalim, suočavali s iskakajučim boksačkim rukavicama, kotrljajućim bačvama ili padanjima naglavačke u bazene pune blata.

Jesu li hrabri ili ludi, procijenit ćete sami. Jedno je sigurno, koliko god "krumpirima na trosjedima" natjecanje izgledalo kao mačji kašalj, natjecateljima u trenutku borbe nije bilo lako jer su povrede mogle biti kobne.

Nepredvidljivi poligoni

U show su se prijavili djevojke i mladići iz cijele Hrvatske, a motivi i ciljevi bili su im različiti. Svatko od njih imao je svoj plan, program i cijelu razrađenu taktiku kako savladati neke prepreke, a jedan od njih je prije polaska na nepredvidljiv poligon zaprosio svoju djevojku "jer mu je to snaga za daljnje savladavanje zadataka".

"Wipeout" vodi Marina Jerković koja je bila jedna od tri najuspješnijih djevojaka u showu "Hrvatski top model". Uz nju se u showu pojavljuju i dva komentatora, Davor Sever i Marko Orešković. Njihov je zadatak je ubacivanje "domišljatih komentara" i "duhovitih poskočica", ali tako da na kraju izgleda kao da se "ipak ne rugaju natjecateljima, već samo dobro znaju kako oni nikako ne bi mogli biti spretniji". Na fotografijama su natjecatelji iz Engleske, kao i u priloženom videu.

L.V.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.