Video: I seksi Audrina Patridge voli velike sočne hamburgere

POD MOTOM "More than peace of meat", odnosno "Više nego običan komad mesa", zvijezda realityja, Audrina Patridge, reklamirala je lanac restorana nezdrave hrane. Baš kao što je to prije nekoliko mjeseci napravila Indijka Padma Lakshmi, seksi 24-godišnjakinja pojela je sočni hamburger i tako na najbolji mogući način reklamirala lanac restorana.

Za razliku od Indijke koja je bila poprilično pristojno odjevena u reklami za konkurentsku kompaniju, Audrina je na sebi imala samo zlatni bikini i tako pokazala besprijekornu liniju što je poprilično dobar marketinški trik s obzirom da je opće poznato kako nezdrava i masna hrana deblja i stvara naslage celulita.

"Kako bi izgledala seksi u bikiniju, morala sam jesti puno voća, pogotovo ako se nalazi u ovako sočnom hamburgeru", rekla je seksi Amerikanka koja je reklamirala Teriyaki burger u kojemu je jedan od glavnih sastojaka ananas na žaru. "Kako bi izgledala ovako seksi morala sam se odreći svega, ali njega se neću odreći nikad. Opsjednuta sam njime", dodaje Audrina, zvijezda reality showa "The Hills".

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.