Video: Inspirirana nasiljem Rihanna snimila spot za singl "Ruski Rulet"

PJEVAČICA Rihanna snimila je videospot za svoj najnoviji singl "Ruski Rulet". Veliku pažnju medija privukao je već omot singla na kojemu je gola Rihanna omotana bodljikavom žicom, a ne sumnjamo da će još veću pažnju plijeniti i njezin kontroverzni spot. Kao što naziv pjesme govori, sve se vrti oko "Ruskog Ruleta", a u nekoliko scena nad Rihannom se događa nasilje.

Primjerice, zavezana je za stolicu, prisiljena je igrati rulet s napunjenim pištoljem, a u nekoliko scena prikazuje se i jureći automobil što bi moglo aludirati na fizički obračun pjevačice i njezinog bivšeg dečka Chrisa Browna čiji se scenarij odigrao u njegovom skupocjenom automobilu.

Također, nakon mnogo rasplesanih hitova, singl "Ruski Rulet" otkrio je neku novu stranu mlade pjevačice koja je, očito, ogorčena nasiljem, kojeg je i ona sama prošla, odlučila staviti u prvi plan. I da stvar bude zanimljivija u isto vrijeme kad je izašao singl, Rihanna je po prvi put u medijima progovorila o maltretiranju bivšeg dečka koji ju je brutalno pretukao početkom godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.