Video: Kako je Igra.hr nasmijala do suza i raspalila tulum do jutra!

POVODOM pokretanja multiplayer portala s mnogobrojnim igrama na adresi www.igra.hr održan je party u omiljenom zagrebačkom klubu Gjuro2. Kako je srijeda inače rezervirana za R'n'B Confusion powered by Index.hr, na Igra.hr partyju zainteresirani su se mogli prijaviti na R'n'B karaoke. Na ulazu svoje su "uštimane" goste čekale super zgodne hostese koje su dijelile popis  pjesama za karaoke, a među domaćicama je bila i prelijepa Magdalena, zaštitno lice multiplayer portala Igra.hr.

Ludnica za mikrofonom

Iako su se u početku sramili stati na pozornicu i pred svima otpjevati pokoji R'n'B stih, nakon nekoliko plavih koktela cure i dečki su se odvažno ustali i krenuli u akciju. Da su samo znali na početku da će se tijekom večeri i pred jutro grabiti za mikrofon, krenuli bi s falševima puno prije, ovako je tulum završio tako što su najhrabriji i dalje pjevali, dok su se svjetla Gjure već lagano počela gasiti.

Sve talent do talenta, primijetili su prisutni, međutim, kad su na pozornicu stala četvorica naizgled bezličnih mladića pa kad su zapjevali popularne "Beksiće", odnosno Backstreet Boyse i njihovu pjesmu "I Want It That Way", djevojke su počele vrištati i padati u nesvijest kao nekad na koncertima Elvisa Presleya, a dečki su ulovili notu, nasmijali do suza i razvalili večer.

Večer kad se slavila igra!

Tijekom njihova nastupa se urlalo, gledalo u nevjerici, primalo za glavu, čupalo za kosu i pripremalo papiriće za autograme, a dečki su zezanciju odradili gotovo profesionalno. No, ni drugi pokušaji pjevanja nisu bili manje zabavni, pogotovo kad bi se počelo gadno falšati primjerice na Britney Spears, glazbu kakvu su birali "češće nego rjeđe", a koja se odlično uklapala u večer - igre! Upravo je takav i novi multiplayer portal Igra.hr, šaren, zabavan, duhovit i najvažnije - poučan!

Ostale fotografije pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

L.V.
Foto: G.P.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.