VIDEO Kći Anne Nicole Smith definitivno je klon svoje pokojne majke

Foto: Youtube/Guliver Image/ Rex

DANNIELYNN BIRKHEAD pojavila se na ovogodišnjem Kentucky Derbyju i potvrdila da je izgledom ista svoja pokojna majka Anna Nicole Smith.

Desetogodišnja Dannielynn došla je u pratnji oca, Larryja Birkheada. Također su se pojavili prethodne večeri na velikoj konjskoj trci Barnstaple Brown Kentucky Derby Eve Gala u Louisvilleu.

S obzirom na to da žive u Kentuckyju, otac i kći su već drugu godinu za redom odlučili posjetiti legendarne konjske utrke.

Anna Nicole Smith je rodila Dannielyn u rujnu 2006., samo pet mjeseci prije nego je umrla, a samo tri dana nakon tragične smrti svog sina Daniela koji se slučajno predozirao u svojoj dvadesetoj godini. Otac se za nju počeo brinuti nakon majčine smrti, a za dobivanje skrbništva morao se podvrgnuti testu određivanja očinstva jer se borio za skrbništvo s još tri muškarca.

"Ona zna da joj je majka bila slavna i da ljudi žele znati sve o njoj", rekao je Larry u prošlogodišnjem intervjuu za US Weekly. "Za nju je situacija malo drugačija jer na bilo kojem kiosku može vidjeti naslovnice na kojima se pojavljuje njena majka ili ona sama. Nije baš normalna situacija, ali pokušavam ju učiniti što normalnijom za nju." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.