Video: Kerum se skoro "poskliznuo" na "Garavušu garavu"

KAKO bi spojili ugodno s korisnim, autori showa "Ne zaboravi stihove" odlučili su se angažirati poznatog splitskog poduzetnika Željka Keruma. Karizmatični Splićanin za ovo humanitarno izdanje navodno se pripremao četiri dana i tri noći.

Led je probio s Doris Dragović

Zajedno s kandidatom iz prošle sezone zapjevao je nekoliko domaćih uspješnica i tako za bolesnu djevojčicu Anu Mariju Conjar-Lizačić prikupio iznos od 50 tisuća kuna na koji će on još dodati svojih 50 tisuća i predati ih njezinoj majci Danijeli. Pjesme na večerašnjem repertoaru bile su većinom iz južnijih krajeva u kojima je Kerum plivao kao riba u vodi.

Led je probio s pjesmom bivše kraljice Torcide - Doris Dragović. "Ja više volim pjevat u društvu, a ne ovako, s mikrofonom i pred kamerama", rekao je Kerum nakon što je otpjevao "Željo moja". Već nakon prve pjesme vidjelo se da će od Keruma "nešto i biti". "Neki to vole vruć", "Naše malo misto", "Ja sam samo vagabundo"; sve su to pjesme s kojih se Kerum uz pomoć Pavle (bivšeg natjecatelja) penjao do iznosa od 50 tisuća kuna.

Za otpjevat im je ostala još samo jedna skladba. "Ma daj nam 'Garavušo garava'", samouvjereno je rekao Željko. Međutim, kako to i nije baš njegov teren dokazalo se nakon prvog stiha kada se Željko uputio prema Ani Mariji i njezinoj majci kako bi im i one pomogle u "ne zaboravljanju stihova". Danijela i Ana Marija su samouvjereno otpjevale 5 riječi koje su se tražile i tako pomogle Kerumu da se ne blamira. 

S.C.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.