Video: Legendarni crtač grafita Banksy otkrit će svoj identitet?

IDENTITET najpoznatijeg crtača grafita na svijetu, legendarnog Banksyja, oduvijek je bio nepoznat javnosti, ali čini se da bi se vrlo uskoro mogao napokon razotkriti. Naime, na Sundance Film Festivalu, koji se održava od 21. do 31. siječnja u Park Cityju u Utahu, bit će premijerno predstavljen film "Exit Through The Gift Shop". U spomenutom filmu misterij Banksyja napokon bi trebao biti otkriven te bi se najpoznatiji crtač svijeta na Festivalu trebao predstaviti glavom i bradom.

Podsjetimo, tajanstveni "Banksy" se smatra jednim od najvećih likovnih umjetnika današnjice, ali i najkontroverznijih, s obzirom da često oslikava javne površine zbog čega ga optužuju za vandalizam. Njegova djela su također uperena protiv političkog i ekonomskog establishmenta, zbog kojeg se smatra jednim od posljednjih velikih buntovnika zapadnog svijeta.

O njemu su napisane knjige i snimljeni dokumentarci, ali javnost nikad nije vidjela umjetnika koji je uljepšao (a po nekima uništio) zidove Londona, New Yorka i drugih svjetskih metropola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.