VIDEO Lik po glavnom zagrebačkom trgu prošetao - noja

Foto: Vanesa Habek/ Video; Marko Lukunić/Pixsell

ZAGREPČANE koji su se danas zatekli u centru grada iznenadio je prilično nevjerojatan prizor. Jedan je čovjek Ulicom Frane Petrića prema Trgu bana Jelačića prošetao noja. 

Snimila ga je Vanesa Habek i fotke objavila u grupi Zakaj volim Zagreb. Otkrila nam je da je sve bilo malo u brzini pa nije stigla popričati s vlasnikom. 

"Šetali su Petrićevom ulicom. Svi ljudi su se okupili oko njih pa je čovjek malo zastao i smirio noja, a onda su nastavili svoju šetnjicu prema trgu", ispričala nam je ona. 

Ispostavilo se da se radi o noju Francelju iz Ljubljane koji ima dozvolu za setnju gradom uz pratnju vlasnika koji ga vodi na lajni.

Janez i Simona Cetin imaju ideju kako bih noja Francelja starog 5 mj civilizirali, te naucili na ljude da ga djeca mogu jahati, jer im treba novac za prehranu svih zivotinja koje imaju, 1500€ mjesecno ih kosta hrana za njihove ljubimce.  

"Psi su demode", "Ono kad naručiš psa s Wisha", "Čekaj, on šeta noja? Car", "Psi su precijenjeni", bili su neki od komentara u grupi Zakaj volim Zagreb

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.