Reklama s Rossom i Rachel oduševila obožavatelje: "Zbog ovoga ću gledati Super Bowl"

Screenshot: YouTube

OBJAVLJENA je reklama Uber Eatsa, online platforme za naručivanje i dostavu hrane, koja će se prikazati u sklopu reklama na ovogodišnjem prijenosu Super Bowla. U reklami se, između ostalih, pojavljuju Jennifer Aniston, David Schwimmer, USHER, Victoria i David Beckham te Jelly Roll. 

Nekoliko scena iz reklame izazvalo je oduševljenje gledatelja. Victorijina majica na kojoj piše "Davidova žena" privukla je pažnju, no ipak se dio reklame s Jennifer i Schwimmerom najviše svidio ljudima. 

Naime, Aniston na setu filma prilazi Schwimmer i pokušava je zagrliti, a ona mu pruža otpor. Ponaša se kao da ne zna tko je on.

"Jesmo li se upoznali? Daj mi nagovještaj", pita ga Jen, a David odgovara: "Radili smo zajedno deset godina."

"Deset godina? Bio si super", kaže mu Jen, a on odgovori: "I dalje ne znaš tko sam, zar ne?" Ona na kraju kaže: "Kao da bih zaboravila deset godina svog života", dok David zaključuje: "Mrzim ovaj grad."

Fanovi Prijatelja su oduševljeni

Ispod reklame, koja je skupila gotovo milijun pregleda u jednom danu, skupilo se mnogo komentara.

"Nije zaboravila, njezino pamćenje je 'na pauzi'", "Reklama Davida Schwimmera i Jennifer Aniston je jedino što ću gledati na ovom Super Bowlu", "Uvijek mi je toplo oko srca kad vidim da se netko od Prijatelja ponovo spoji", "Sve što vidim ovdje su Ross i Rachel", "Ovo okupljanje je sve što sam željela", neki su od komentara.

David i Jennifer glumili su zajedno u deset sezona serije Prijatelji. Ona je imala ulogu Rachel, a on je glumio Rossa. U seriji su bili u vezi i prekidali nekoliko puta.

Pročitajte više