VIDEO Mlada Hrvatica oduševila u njemačkoj verziji The Voicea, žiri ustao i pljeskao

Screenshot: YouTube

U NOVOJ sezoni njemačke verzije glazbenog showa The Voice svoj talent pokazala je Hrvatica Katarina Mihaljević. Pjevala je popularnu pjesmu Drivers Licence Olivije Rodrigo.

21-godišnja Katarina oduševila je žiri svojom izvedbom. Članica žirija Sarah Connor prva je ustala sa svoje stolice i pljeskala mladoj Katarini. 

Katarina nije skrivala sreću kada je primijetila da se cijeli žiri okrenuo, ustao i krenuo pljeskati zajedno s publikom. Njezina pratnja koja je bila u backstageu je zaplakala.

Ova djevojka mogla je birati u čiji tim će ići od četiri člana žirija i naposljetku je odabrala tim Sare Connor. Snimka njezinog nastupa u The Voiceu u jednom danu dobila je više od 140 tisuća pregleda. 

O svom nastupu Katarina se oglasila na Instagramu. 

"Moj san se upravo ostvario. Presretna sam. Još jednom, hvala svima na lijepim porukama. Nadam se da ćete me nastaviti pratiti na mom putu", napisala je Katarina i nahvalila članicu žirija Saru Connor, napisavši da je ona nevjerojatna žena.

Katarina je s 14 godina počela učiti pjevanje, piše na službenoj stranici njemačkog The Voicea. Sa 16 godina je vodila dječji zbor u jednoj župi u Hrvatskoj. Njena obitelj također ima talenta za pjevanja. Katarinina majka ima sjajan vokal, a pjevaju joj i djed i baka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.