Video - Nastavak vampirske priče: Pogledajte isječke iz filma "Mladi mjesec"

EDWARD odlazi, a shrvana Bella utjehu traži u društvu vukodlaka. Tako izgleda drugi dio vampirske sage temeljene na hit romanu Stephenie Meyer. Pod nazivom "New Moon", ili "Mladi mjesec", film privlači veliki interes od početka snimanja, budući da je prvi dio sage "Sumrak" osvojio, kako obožavatelje, tako i brojne nagrade.

"Sumrak", redateljice Catherine Hardwicke, prikazao je priču o strastvenoj i neočekivanoj ljubavi između mlade djevojke i zagonetnog i neodoljivog vampira. "Mladi mjesec" započinje idiličnim prizorima Belle Swan u gradiću Forksu: u vezi je s Edwardom, svojom najvećom ljubavi i upoznaje njegovu obitelj vampira, Cullenove, ali nakon rođendanske zabave koja krene po zlu, Bella se suočava sa svojom sudbinom.

U glavnim ulogama pojavljuju se Kristen Stewart i Robert Pattison kao postmodernistički Romeo i Julija, koji s opasnim posljedicama unište osjetljivu ravnotežu između lovca i lovine, a "Mladi mjesec" sa službenom kino distribucijom u Hrvatskoj kreće 19. studenog.

"Sumrak" je na ovogodišnjoj dodjeli MTV Movie Awards osvojio ukupno pet nagrada: za najbolji film, Kristen Stewart za najbolju žensku ulogu, Robert Pattinson za najzamjećeniju ulogu, najboljim poljupce proglašen je onaj Edwarda i Belle, a najbolja tučnjava je između Pattinsona i Cam Gidget.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.