Video: Nina Badrić trijumfirala, Franki Batelić se raspao mikrofon

GRAND PRIX zabavne večeri festivala pripao je duetu Nine Badrić i Harija Varešanovića, koji je svojim senzibilitetom i spojem dvoje vrhunskih glazbenika oduševio radijske slušatelje. Coloniju su nagradili slušatelji, a Vanu i Jacquesa glazbeni urednici. Iako joj ovo nije prvi Grand Prix, Nina je bila iskreno dirnuta, jednako kao što je bila dirnuta nagradom Toše Proeski koju je primila za najbolji ženski vokal. "Ovo je najbitnija nagrada u mom životu. Kroz karijeru sam osvojila mnoge nagrade, što struke, što publike, moj ego je po tom pitanju odavno zadovoljen, ali ova nagrada je najljepša koju sam dosad dobila. Iskreno me dirnula. Ovo je pjesma koja je išla iz srca", u jednom dahu izgovorila je Nina.

Među njezinim najvatrenijim obožavateljima našla se i makedonska diva osebujnog glasa, Kaliopi. Kad su proglasili Ninu laueratom koja nosi ime i djelo njezinog tragično nastradalog zemljaka Toše Proeskog, Kaliopi se veselila kao da je nagrada uručena njoj. Među ostalim laueratima većih iznenađenja nije bilo, jednu nagradu osvojio je neobični trojac - Crvena jabuka, Enes Bešlagić i Antimon gledateljima poznat iz Večernje škole, koji su svojim simpatičnim nastupom gledatelje nagurane ispred ljetne pozornice osvojili na prvu loptu. Ipak, Antimon, kako kaže, ne misli zaplivati glazbenim vodama dugoročno, ali publika ga obožava, a to mu je najbitnije.

Imalo se šta slaviti: Cuga, cigarete i govorkanja

A kako ipak nije sve moglo proteći glatko (prve večeri Jeleni Rozgi pukla je matrica), večeras je manjih tehničkih problema imala Franka Batelić. Franki se, naime, raspao mikrofon, a ljupka pjevačica situaciju, unatoč neiskustvu u odnosu s večerašnjim kolegama, prihvatila je bez panike. "Ah, bilo je problema, da, ali meni je super. zadovoljna sam što sam uopće u konkurenciji, premlada sam da bih očekivala nagradu", rekla nam je Franka.

Večeras se ipak tulumarilo opuštenije nego prošlih večeri, festival je završio, izvođači su se opustili uz pokoju čašicu vina, a govorkanja su krenula u potocima. O tračevima koje smo pokupili obavijestit ćemo vas uskoro, a dotad vam ostaje da uživate u izjavama izvođača i dašku atmosfere iz Opatije u našem videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.