VIDEO Nova božićna reklama za Coca-Colu raznježila ljude. Pogledajte je

Screenshot: YouTube

TRGOVINE su već pune božićnih ukrasa, krenula je hrvatska radiopostaja koja pušta samo božićne pjesme, ukrašavanje gradova već je u tijeku, a objavljeni su i novi božićni filmovi. To znači samo jedno - najčarobniji period u godini, advent, sve nam je bliže.

Kada na sve to dodamo i božićnu reklamu za Coca-Colu, blagdanska groznica može početi. Prije nekoliko godina Coca-Coline reklame postale su sinonim blagdana zahvaljujući odličnoj marketinškoj strategiji. Svaka njihova reklama isprati se s velikim interesom te izazove emocije jer su tople i emotivne priče oko blagdanskog stola okosnica reklama ovog brenda.

 

Ove godine naglasak je na otuđenosti među ljudima. U fokusu reklame je dječak koji primjećuje koliko je usamljena njegova susjeda i organizira cijelu obitelj i ljude koji žive u njihovoj zgradi da joj na vrlo kreativan i neobičan način pošalju znak pažnje za vrijeme blagdana. Bit ove reklame je da se nitko ne bi trebao osjećati usamljeno i odbačeno, posebno za vrijeme blagdana. 

"Ovog Božića Coca-Cola će ispričati priču koja je čista čarolija. Jer čarolija se događa kada smo zajedno", piše u opisu reklame uz hashtag #dijeličaroliju. Reklama objavljena ovog tjedna već je rasplakala i raznježila ljude. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.