Video: Novak Đoković se u Montrealu skinuo u donje rublje

IGRAČI Rogers Cup, ATP Masters 1000 turnira u Kanadi koji se ove godine igra u Montrealu, pridružili su se kanadskim zvijezdama i sudjelovali na modnoj reviji dizajnera Yvesa Jean Lacassea. Jurgen Melzer, Tommy Robredo, Jeremy Chardy, Mark Knowles, Yen-Hsun Lu i Simon Aspelin odlično su se snašli u ulozi modela, ali najveće oduševljenje je izazvao srpski tenisač Novak Đoković. Đoković je, naime, na modnu pistu izašao u svilenom ogrtaču koji je potom skinuo i ostao samo u minijaturnom donjem rublju.

Nadal nadmašio Đokovića

Svečani događaj je započelo crvenim tepihom kojim su se prošetali i Andy Murray, Jo-Wilfried Tsonga, Gilles Simon, Fernando Verdasco te branitelj naslova Rafael Nadal koji je privukao sve poglede i fotoaparate. Potom je uslijedilo ležerno koktel druženje, a modna revija je bila vrhunac večeri.

Rafael Nadal, drugi tenisač svijeta u ovom trenutku, na ATP Montrealu je odigrao svoj prvi meč nakon više od dva mjeseca izbivanja s terena zbog ozljede koljena. Sa sunarodnjakom Franciscom Roigom, bivšim profesionalnim tenisačem a danas trenerom, svladao je srpski par, Novaka Đokovića i Dušana Vemića 7:5, 6:4.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.