VIDEO Ovo je red za tramvaj koji vozi do stadiona na kojem nastupa Taylor Swift

Screenshot: TikTok

Taylor Swift, najveća zvijezda današnjica, ovog vikenda nastupa u Edinburghu, a grad trese "swiftomanija". Na tisuće fanova pop pjevačice sjatilo se u grad koji je posljednjih dana preplavljen fotografijama i simbolima Taylor Swift. O kolikom broju ljudi se radi, najbolje pokazuje snimka nastala na dan prvog koncerta, jučer, i to nekoliko sati ranije.

Na tramvajskoj stanici nastao je red za ulazak u tramvaj koji vozi do stadiona na kojem nastupa Swift. "Ima li itko savjet za transport u Edinburghu?" našalila se tiktokerica koja je snimila nesvakidašnji prizor. Inače, u Edinburghu ovih dana čak i na tramvajima stoje fotografije i ime pop pjevačice, a povodom njenog dolaska u Škotsku privremeno je preimenovan čak i Loch Ness. Ovog vikenda se zove - Loch Tay Tay.

@lindseyyyymartin Anyone in Edinburgh have transportation tips? 😅 #erastour #taylorswift ♬ I Can Do It With a Broken Heart - Taylor Swift

Iako će mnogi na ovo preokretati očima, ovakvi potezi gradova u kojima Swift nastupa ne čude kada se uzme u obzir ekonomski prihod koji ostane nakon svakog njenog koncerta. Gradovi i regije u kojima su se dosad odvijali koncerti osjetili su milijunske prihode zahvaljujući posjećenosti "swiftieja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.