VIDEO Pijan sam sebe prijavio policiji da vozi krivom stranom ceste

Screenshot: Facebook

AKO vidite da netko opasno vozi cestom, uobičajeno je da pozovete policiju. No nije baš tipično da onaj tko vozi sam sebe prijavi. Jedan tip je doživio pravu noćnu moru nakon što je sam sebe prijavio policiji u okrugu Lancaster u Nebraski jer je vozio krivom stranom ceste.

No predstavio se kao vozač drugog automobila. Policajci su ga pitali za opis automobila, a on im je ispričao: "Upalio je duga svjetla, čovječe, zamalo je sletio s ceste. Ja idem prema sjeveru, on ide prema jugu. Ja sam na istočnoj stazi, on je bio na zapadnoj stazi. Stari, zamalo me udario."

🚨 TRUE STORY - drunk driver calls 911 on himself. Thankfully a Lancaster County Sheriff's deputy was able to arrest this driver before anyone was seriously hurt. 🚔 Additional deputies will be on patrol during the Labor Day weekend. #drivesoberorgetpulledover

Objavljuje Lancaster County Sheriff's Office u Četvrtak, 31. kolovoza 2023.

"Da, glup sam..."

No policajci su ubrzo shvatili da je ipak on vozio u krivom smjeru te su počeli pratiti njegovu lokaciju. Vozač je zaustavljen, a policajac koji ga je uhitio upitao je: "Znate li zašto sam vas zaustavio?" A on je, prilično neugodno, priznao: "Da, jer sam bio na krivoj strani ceste."

"Mora da sam promašio izlaz", dodao je. Nakon očitanja alkotesta policajci su otkrili da je udio alkohola u krvi muškarca bio dvostruko veći od dozvoljene granice za vožnju. Pitali su ga: "Jesi li ti zvao?", na što je morao priznati: "Da, jer sam mislio da je netko na krivoj strani jebene ceste."

Policajac ga je zezao: "Pokazalo se da ste to bili vi." Vozač je rekao: "Da, glup sam kao kurac." Ured šerifa okruga Lancaster podijelio je video na Facebooku uz upozorenje da "vozite trijezni ili će vas policija zaustaviti". Dodali su da su ga uhitili prije nego što je itko ozlijeđen.

Pročitajte više