Video: Pjevao "O, sole mio" dok mu je 15 automobila prelazilo preko trbuha

IAKO su mnogi mislili da je nastup Katy Perry na MTV-evoj dodjeli nagrada kada se ona bacila na ogromno tortu bio jedan od maštovitijih nastupa, Hrvat Danijel Perić je dokazao kako njegovoj ludosti nema kraja. "Oduvijek sam se šalio na račun svog čeličnog trbuha. Kada me jednom prilikom prijatelj udario šakom u trbuh, nisam ni trepnuo, pa sam tako znao u šali reći da bi mi automobil mogao preći preko trbuha, a da ne bih ni osjetio", izjavio je Danijel koji je u njemačkom televizijskom showu "Wetten dass" pjevajući pjesmu "O, sole mio" izdržao 15 automobila koji su mu prelazili preko čeličnog trbuha.

U televizijskoj okladi je čak 70 posto gledatelja glasalo za Danijela koji je za nagradu dobio pet tisuća eura. "Da nisam pjevao, izdržao bih i 25 automobila", izjavio je kontroverzni Hrvat nakon vratolomije. U publici ga je podržavala majka koja ga je nakon showa plačući molila da više nikada ne izvodi takve ekshibicije. "Moja majka je jedna jako emotivna žena", izjavio je Danijel koji kaže da je on zapravo glumac.

"Gluma mi je na prvom mjestu"

"Gluma mi je na prvom mjestu od početka ove godine. Do sada sam glumio u reklamama i statirao u filmovima, ali se nakon ovoga nadam nekim ozbiljnijim ponudama", priznaje Danijel koji je dobio ponudu da krasi sljedeću naslovnicu njemačkog izdanja časopisa Men's Health.

Nastup kojeg su Nijemci nazvali "najluđom okladom u posljednjih nekoliko godina" nije pratila njegova djevojka Kim za koju kaže da nema razloga biti ljubomorna što pokazuje svoje trbušne pločice pred cijelim svijetom. Osim glumom, Danijel se bavi i nogometom. "Prije sam profesionalno igrao nogomet za momčad St. Paulija, a trenutačno nastupam za amaterski klub HSV Barmbek-Uhlenhorst", pohvalio se 26-godišnjak.

A.M.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.