Video: Pogledajte što ste propustili ako niste bili u Opatiji!



"VASA LADAČKI u Opatiji" na Kvarneru je, bez daljneg, događaj ljeta. Trodnevno ujedinjenje Đorđa Balaševića s vjernom publikom koja ga je godinama strpljivo čekala dok je on plovio režiserskim vodama izazvalo je rijetko viđeni interes. Ulaznice za subotnji koncert i nedjeljnu projekciju filma doslovno su planule, na žalost brojnih razočaranih fanova koji nisu na vrijeme "bukirali" mjesto na Ljetnoj pozornici.


A mjesta više nije bilo niti da padne igla. Za one koji nisu uspjeli doći u Opatiju poslušati prvu Đoletovu "pravu" svirku nakon nekoliko godina pauze, ekipa VideoIndexa zabilježila je nekoliko kadrova s koncerta kojima ćemo vam pokušati predočiti doživljaj uistinu vrhunskog nastupa Đorđa Balaševića i novoformiranog benda Panonska mornarica. A i oni koji su imali šansu osobno svjedočiti koncertu, sigurno će se rado prisjetiti Đoletovog "ukazanja".

Uplovljavanje "panonskog mornara" u Opatiju nisu propustili ni naši revni celebrityji koji su se u subotu zatekli na Kvarneru. U Đoletovom su nastupu tako uživali Petar Grašo, Danijela Martinović, Zlata Muck, Saša Sušec... A kako je to sve skupa izgledalo, možete pogledati u priloženom videozapisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.