Video - Preliminarni izbor za Miss Universe: "Nije bilo celulita, nije bilo debelih"

VEČERAS je u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu održan sastavni dio preliminarnog ocjenjivanja na izboru za Miss Universe, na kojem su po prvi put ovogodišnje finalistice predstavljene medijima i žiriju. Cijeli program vodila je Barbara Kolar, koja izgleda bolje no ikad. Na pozornici joj se pridružila i još uvijek aktualna Miss Universe, Lana Obad, koja se dobro snašla u ulozi voditeljice. Naravno, taj posao nije lak, pogotovo kad ste uz Barbaru Kolar. Nakon glazbenog broja kojega je izvela Lana Jurčević, 23 djevojke su se predstavile žiriju u koktel haljinama. Stručni žiri, kao i uvijek, bio je pun ljudi koji zapravo i nemaju previše veze sa samim izborom ljepote, već su sponzori i vlasnici raznih tvrtki.

Kandidatkinjama nedostajalo elegancije

Što se kandidatkinja tiče, osim tri, četiri blistava primjera, sve ostale djevojke su prosječnog izgleda. Mlade i atraktivne djevojke teško su nabadale pistom u neudobnim cipelama, a neke su zamalo i pale. Treba primijetiti i da su cure bile namazane, pretpostavljamo kremom za samotamnjenje, što i nije najbolje prošlo pa su neke izgledale zamazano. Osim toga, kandidatkinje su, čast iznimkama, pokazale da ne vladaju baš najbolje vještinama elegantnog držanja i hodanja te su zabacivale glavom u nekom nepoznatom smjeru.

Manekenski potencijal mlade Josipe Miličević

Žiriju, a i publici najomiljeniji dio večeri bilo je svakako hodanje u kupaćim kostimima, što je uslijedilo nakon drugog nastupa Lane Jurčević. Iako nisu manekenske građe, djevojke su pokazale jako održavana tijela, što je na pisti svakako lijepo vidjeti. U dugačkim večernjim haljinama izgledale su najglamuroznije i najbolje pa je to bio dobar završetak večeri. Što se kandidatkinja tiče, nijedna djevojka ne obara s nogu, no jedno ime ipak vrijedi izdvojiti. Ako i ne pobijedi na ovom izboru, Josipi Miličević smiješi se uspješna manekenska karijera. Djevojka je visoka, mršava, elegantna i lijepa te ima sve predispozicije da jednog dana postane manekenka.

Ljerka Mintas Hodak podržava pametne i lijepe djevojke

Da pobjednica ne bi bila lijepa, već i pametna, pobrinut će se ZŠEM, u ime kojeg je gospođa Ljerka Mintas Hodak došla i održala govor. Naime, obavijestila je prisutne da će spomenuta škola stipendirati pobjednicu kako bi se obrazovala u području ekonomije. Naravno, ukoliko pobjednica to bude htjela. Pozitivan je to pomak u odnosu na prošle godine, kada je vrhunac bio drugorazredni automobil ili čak skuter.

Neven Ciganović: Cure su radile na sebi, nije bilo celulita i debelih

Nakon što se cijela manifestacija završila, za Index su viđeno prokomentirali Iva Jerković i Neven Ciganović, a svoje mišljenje o svemu dala je i Lana Obad. Nevenu je ovo jedno od najboljih izbora dosad. "Već dugo nisam bio na jednom ovako kvalitetnom izboru, cure su sve jako dobro izgledale, nije bilo cura sa celulitom, nije bilo debelih, radile su na sebi, a mislim da će biti još bolje u finalnom izboru. Sve imaju taj nekakav faktor koji treba jedna misica, i stvarno sam ugodno iznenađen. Imam četiri favoritkinje", rekao nam je Cigi. Njegova prijateljica Iva slaže se s njim. "Isto sam oduševljena i s djevojkama i s haljinama. Lijepo je izgledalo, cijela prezentacija bila je super. Imam tri favoritkinje, lijepe su cure. Imam prve tri, a fale mi ove Miss šarma i simpatičnosti", komentirala je djevojke lijepa Iva.

Lana Obad u ulozi voditeljice: Odlično mi je bilo, mogla bih se zamisliti kao voditeljica

Prošlogodišnja miss, Lana Obad, ove godine našla se i u ulozi voditeljice, a priznala nam je da joj se to svidjelo. "Odlično mi je bilo. Imala sam malu tremu, prvi put je, mora biti malo treme. Sviđa mi se uloga voditeljice, možda bih se mogla zamisliti kao voditeljica jednog dana. Djevojke su mi se svidjele, imam favoritkinju, ali to ću zadržati za sebe. Predivno mi je bilo biti Miss Universe ove godine, uživala sam u svim blagodatima. Poraslo mi je i samopouzdanje ove godine, normalno da je. Trenutno pišem diplomski, planiram završiti faks kroz ova dva mjeseca i onda tražim posao, želim raditi nešto u čemu ću uživati", zaključila je Obad. Vidjeli smo 23 kandidatkinje i sada nam ostaje čekati svibanj, kada će se od petnaest finalistica odabrati sljedeća Miss Universe Hrvatske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.