Video: Premijerno pogledajte novi spot Connecta za pjesmu "Prijateljska ljubav"

NAKON velikog uspjeha prva tri singla s albuma "U drugom stanju", grupa Connect je izdala i četvrti - "Prijateljska ljubav" za koji su snimili i videospot koji možete premijerno vidjeti na Indexu. Spot je pod redateljskom palicom mladog Robija Hadžeta i Davida Burka te pod vodstvom Outdoggy videa snimljen u Sloveniji, a kako je došlo do suradnje Connecta i perspektivnih režisera otkrio nam je Bojan Šalamon Shalla.

"Robi i David su nam ponudili savršenu suradnju"

"Već godinama radimo s različitim režiserima i odlučili smo da se nećemo opredijeliti za nikoga već eksperimentiramo. Tako smo došli u kontakt s Robijem i Davidom koji su nam ponudili savršenu suradnju", rekao nam je Shalla koji dodaje da je cijeli spot rađen u vrhunskoj produkciji.

U videospotu, za koji su se dečki iz Connecta našalili da je sudjelovala skoro cijela Slovenija pojavljuje se i Playboyeva zečica godine Sanela Vukalić, koja je bila pravo iznenađenje. "To je bila ideja režisera, njihovo iznenađenje", dodaje Bojan koji priznaje da su oduševljeni s obzirom da su došli na gotovo. Baš kao što pjevaju u novom singlu "Prijateljska ljubav", Bojan priznaje da vjeruje u takva prijateljstva, kao i ostali članovi Connecta.

"Prijateljska ljubav" prema rezultatima ankete uvjerljivo vodi ispred ostalih pjesama s albuma

"Kroz tu pjesmu smo ispričali naša iskustva koja smo stekli tokom godina", priznaje Shalla koji tvrdi da će pjesma biti pravi hit, naime, ako je suditi prema rezultatima ankete s njihovog službenog bloga. U anketi u kojoj je sudjelovalo preko tisuću ljudi i u kojoj su posjetitelji glasali za najbolju pjesmu s njihovog posljednjeg albuma, "Prijateljska ljubav" uvjerljivo je pobijedila, a isto tako ne sumnjamo da će se spot za pjesmu vrtjeti na svim televizijskim kanalima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.