VIDEO Pronašao tajnu ladicu u podrumu, iznenadilo ga što je bilo unutra

Screenshot: TikTok

TIKTOKER Dylan, koji objavljuje pod profilmo @geigerspalt, objavio je snimku neobičnog otkrića u podrumu svoje kuće u New Yorku, u kojoj živi više od dvije godine. 

"Dakle, živimo u ovoj kući nešto više od dvije godine i tek smo sinoć nešto otkrili. Ovdje je ovaj lijepi mali ormar koji koristimo kao našu smočnicu", objasnio je pa pokazao kako je pri dnu ormara našao skrivenu ladicu. 

@geigersplat Just discovered this secret drawer in our house. To explore or not to explore?#fyp #thingsfoundinwalls #secretdrawer ♬ original sound - Dylan

"Ovo je kao neka tajna ladica. Izvuče se van, zavirio sam i unutra sigurno ima nekih stvari. Nisam još pogledao što je to. Moja žena kaže da to nije njezina ladica, već da ladica pripada kući i da kući treba privatnost te da je ostavimo na miru", rekao je. 

"Istražiti ili ne istražiti?" napisao je uz objavu koja je prikupila više od 11.2 milijuna pregleda, 382 tisuće lajkova i brojne komentare.  

"Tvoja žena zvuči pametno", napisao mu je jedan tiktoker, a drugi se našalio: "Gospodine .... Ne. Molim vas da se ljubazno odmaknete i zatvorite vrata." 

Otkrio sadržaj ladice 

Čovjek je u komentarima obavijestio pratitelje da je ipak odlučio istražiti tajanstvenu ladicu pa potom objavio još jedan video. 

"Upravo sam je otvorio. Ali ništa zlokobno nije unutra. Samo stari pribor za čišćenje cipela", pokazao je u videu pa dodao kako je sadržaj ladice "prilično bezvezan", ali i da nije očekivao da će unutra pronaći pribor za čišćenje cipela. 

@geigersplat Opened the secret drawer and the contents are kind of boring but also not what I would have guessed.#fyp #thingsfoundinwalls #secretdrawer ♬ original sound - Dylan

"Imao sam jedan takav ormarić u svom bivšem domu. Prije nego što smo ga prodali, unutra smo stavili lažni kostur", priznao je jedan tiktoker. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.