VIDEO Partijaneri oduševljeni Splitom: "Ultra Miami? Ma ne, ovdje je bolje"

Video/Foto: Index

Naša novinarka prošetala je Splitom i porazgovarala s partijanerima iz cijele Europe. U nastavku vam donosimo što su nam sve otkrili. 

 

"Morat ćemo potražiti bolju plažu"

Mirabel i Petar dolaze iz Austrije. Nikada nisu bili u Splitu ni na Ultri i imaju velika očekivanja. Žele partijati i slušati dobru glazbu. Kažu da nisu baš oduševljeni plažom na kojoj su bili. "Ali, imamo još par dana da obiđemo i druge plaže", govori Mirabel kroz smijeh. "Bit će sve super", dodaje na kraju razgovora.

Francuzima droga nije stran pojam

Dvoje Francuza stiglo je u Hrvatsku autom i oduševljeni su ljudima u Splitu. "Svi su tako jebeno dobri", objasnio je ukratko Francuz. "Možda ćemo se drogirati", rekao je bez imalo ustručavanja. 

Ima i domaćih ljudi

Naša novinarka srela je Klaudiju i Marka iz Slavonskog Broda. Prva im je godina na Ultri i kažu da očekuju da će biti brutalno.

Slovenci imaju velika očekivanja

Društvo iz Slovenije očekuje nevjerojatnu noć te jedva čekaju doživjeti nastup Hardwella i Armina van Buurena. Neki od njih su već drugi put u Splitu i jako im se sviđa grad. 

Dug put iz Kanade ne predstavlja problem pravim partijanerima

Pravim partijanerima dug put ne predstavlja problem, pa su tako ove djevojke došle čak iz Kanade. Posjetile su i Ultru u Miamiju, ali kažu da su uvjerene kako će ovdje biti bolje. Vole ljude u Hrvatskoj, a još više plaže i more. "Gdje je snijeg?" šaljivo su upitale, govoreći da im je jako vruće.

Djevojke iz Finske nisu navikle na ovakve vrućine

Djevojke su došle iz Finske i samo se žele dobro zabaviti i slušati dobru glazbu. Jedna od njih voli što je more čisto i što postoje lijepe plaže, ali, kaže, prevruće je. Prijateljice su se složile s njom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.