Video - Casting za Model godine: Tamara Roglić i Sanja Bjedov bezuspješno tražile ljepotice

IZBORI ljepote nevjerojatno su popularni u Hrvatskoj pa je tako drugi put za redom održan casting za Model godine. U organizaciji Tamare Roglić i Sanje Bjedov Popović atraktivne su kandidatkinje i kandidati pohrlili na casting u Zagrebu te se prošetali pred žirijem u kupaćim kostimima. Pojavilo se oko pedesetak kandidata, a na finalnom izboru nastupit će po deset odabranih u tri kategorije: ženski model godine,muški model godine i ženski foto model godine. Izbor će se održati u Zagrebu, 15. prosinca, a pobjednici će dobiti sponzorske nagrade i ugovore s modnim agencijama Tarol i Best Model.

"Zadovoljni smo odazivom kandidata i njihovim izgledom te predispozicijama koje moraju zadovoljavati da bi sudjelovali u castingu", rekla nam je Tamara Roglić. Ona i Sanja Bjedov garantiraju jednogodišnje ugovore pobjednicima u svojim agencijama, a bacile su oko na nekoliko djevojaka i mladića.

"Ovo je strukovni izbor gdje nas dvije kao vlasnice modnih agencija i ovog izbora želimo etablirati nove mlade ljudi koji će se jednog dana moći baviti modelingom i takve ih plasirati na hrvatskoj modnom tržištu. Ima već nekoliko kandidata koji su nam zanimljivi, a pobjednicima garantiramo ugovore na godinu dana", kaže Tamara Roglić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.