Video: Seksipilna Hana neuspješno zavodila bosanskog pjevača Huseina

BOSANSKA Paris Hilton - Hana Hadžiavdagić, glumila je u spotu za pjesmu "Ja ne volim to" - bosanskog pjevača Huseina. Svoje dojmove sa snimanja otkrila nam je Hana osobno, a između ostalog osvrnula se i na muški rod koji je prema mišljenju bosanske starlete - preslab na svaku seksipilnu ženu. "Ekipa je bila odlična, a Husein je super dečko koji se zaista jako potrudio oko spota", rekla nam je Hana koja je u videospotu imala ulogu vlasnice produkcijske kuće koja je došla vidjeti nastup novopečenog glazbenika.

"Nisam žena kreten"

"Oduševljena sam spotom, nije bilo lako platiti mene i sve ostalo. Vjerujem da će se spot, kao i pjesma, svidjeti ljudima jer zaista ima potencijala", rekla nam je Hana koja dodaje da nije skupa za one koji su godinama na estradi, ali mogla bi biti onima tko tek započinje glazbenu karijeru. "On je početnik, a ja nisam žena kreten pa smo sjeli i dogovorili se, spustila sam cijenu", otkrila nam je Hana koja dodaje da bi joj bilo jako drago ako će njezino pojavljivanje u spotu pomoću Huseinu u daljnjoj karijeri.

Iako je cjelokupna priča prikazana kao da pjevač odbija Hanu, riječima "Ja ne volim to", Husein u jednom trenutku Hanu zamišlja u bijelom kupaćem kostimu koji otkriva svo njezino oružje. "Pjesma je namijenjena svim djevojkama poput nje pa sam zato i odlučio angažirati baš nju, ipak je ona savjetnica za sponzoruše", rekao nam je bosanski pjevač u čijem se spotu pojavljuje i glumac Enis Bešlagić. Osim otvorenošću bosanske starlete, Husein je zadovoljan i njezinom profesionalnošću te su već dogovarali daljnju suradnju.

"Pozitivno me iznenadila. U početku je imala negativan stav, ali kad sam joj objasnio o čemu je riječ i da je ona idealna za tu ulogu odmah je pristala", priznaje Husein s kojim se slaže i Hana. Kad je privatni život u pitanju, priznaje, nikada nema problema s muškarcima jer smatra da svaka seksipilna žena, ne samo ona, može osvojiti bilo kojeg muškarca. "Nije bitno je li oženjen, slobodan, ima li djevojku - svi oni imaju isti čip i toliko su laki da kad-tad padnu na privlačnu ženu", rekla nam je za kraj Hana koja je u spotu za pjesmu "Ja ne volim to" pokazala da u njezinim tvrdnjama ima mnogo istine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.