Video - Simona puštena s lanca: Stenjala, guzila se i pjevala "Farmu"

TJEDAN se bliži kraju, a emocije među farmerima se sve više razbuktavaju. Dok jedni piju i vesele se, drugi raspravljaju oko odabira drugog duelista. Naime, iako je Ivana uvjerena kako će Pjer baš nju odabrati za protivnika, farmeri pretpostavljaju da bi ovoga puta druga duelistica mogla biti Sonja. "Ja vam kažem da će Pjer izabrati curu, a to ću sigurno biti ja. Imam ružan predosjećaj. Dobar je sa svim curama, a Sonju će poštedjeti jer je bila bolesna", izjavila je Ivana Paris, prošlotjedna gazdarica.

Seks glavna tema farmerica

Na Farmi je uslijedio i novi sastanak na kojemu je gazdarica Simona dijelila dukate kao nagradu za rad. Iako je većina farmera dobila po jedan dukat, Renman, Mario Mlinarić i Dino Bubičić su dobili po dva. Simonica se zatim zaputila na trampu kako bi dobila potrepštine koje su im potrebne za higijenu, kuhanje, ali i zabavu.

Dok se žale kako nemaju hrane, alkohola na Farmi ima u izobilju. Ovaj put je najviše popila Simona. Osim njezine tipične predstave kada pjeva svoje hitove "Lova" i "Farma", Simona je pokazala kako joj Ante jako nedostaje. Poprilično napaljena i pijana Simona se guzila Ivani, otplesala s njom vrući ples i na kraju su je morali nositi u krevet.

Odjeću joj je skidala Ivana dok je Gego za to vrijeme kao pravi gospodin čekao ispred gazdaričine kućice. Kada je Simonica legla u krevet ušao je unutra i pokušao je nahraniti iako je ona napola spavala. Glavna tema večeri također je bio seks o kojem farmeri, pogotovo farmerice, stalno spominju. Dok je Simona nekoliko puta simulirala seks i stenjala, Ivana je odlučila kako će nju zadovoljiti Dino iako on nije imao pojma o tome.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.