VIDEO Sirijski dječak sa "supermoćima": "Molimo ruske znanstvenike da nam pomognu"

Screenshot: YouTube

ZULFIKAR IBRAHIM, dječak koji je migrirao iz sirijskog grada Latakije, postao je poznat nakon što je otkriveno da ima sposobnost privlačenja metalnih predmeta koji se poput magneta lijepe za njegov želudac.

Njegovi djed i baka nadaju se kako ovaj "magnetizam" koji dječak posjeduje neće utjecati na njegovo zdravlje kad odraste.

"Zabrinuti smo zbog ovog fenomena. Da budemo iskreni, ne bismo voljeli da ga to na neki način "poremeti" u budućnosti. Kako je Rusija specijalizirana za ovakve slučajeve, želimo da ga njihovi stručnjaci ispitaju i kažu nam o čemu se radi te kakva je to vrsta biološke energije koju posjeduje", rekao je njegov djed za RT.

Dječak kaže kako je primijetio da ima "supermoć" kad mu je ispala žlica dok je jeo juhu. "Jeli smo, žlica je pala i htio sam je podignuti, no ona mi se zalijepila za želudac. Djed ju je maknuo, obrisao i stavio na stol. Tad sam probao s vilicom i isto se dogodilo. Moj želudac privlačio je sve što je u sebi imalo metal", rekao je.

"Nakon toga tetka i ja tražili smo na YouTubeu postoji li još netko tko to može, a ispostavilo se kako ima još dosta sličnih slučajeva", zaključuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.