VIDEO Šokirali milijune objavom da prekidaju: "Nitko nije znao što nam se događa"

Screenshot: YouTube

JESSE WELLENS i Jeana Smith ljubavni su par koji već godinama na svom vlogu na YouTubeu s pratiteljima dijele sve detalje iz svog privatnog života. Nakon što su skupili čak devet milijuna pratitelja, šokirali su ih objavom da prekidaju svoju vezu.

YouTube kanal BFvsGF pokrenuli su 2009. godine, a razloge prekida objasnili su u desetminutnom videu. Istaknuli su da se osjećaju kao roditelji koji moraju djeci objasniti da se razvode.

Cijelo su vrijeme bili na rubu suza, a objavili su da uzimaju pauzu od objavljivanja videa i od svoje veze. Jesse je obožavateljima rekao da se seli u New York, dok Jeana ostaje u Philadelphiji.

"Svakodnevno objavljivanje videa možda se čini zabavnim, no stvara veliki pritisak na vezu te je postalo otrovno za naš odnos. Jeana i ja uzet ćemo pauzu jedno od drugoga... Ovo mi je koma jer znam da će mnogi od vas biti super razočarani. Bit će i ljutih, no to me nije briga", rekao je Jesse.

"Svi su mislili da je naš život savršen, no mi smo imali probleme koji se u videima nisu vidjeli", dodala je Jeana.

"Teško je biti u vezi i raditi ovo, svi vas osuđuju i imaju svoje mišljenje o vama i vašoj vezi", dodala je.

Složili su se da će jednog dana možda ponovno snimati videa zajedno, no ne kao dosad.

"I dalje se volimo i poštujemo, to ćemo zauvijek osjećati", poručili su.

Objavu je dosad na YouTubeu pogledalo pet milijuna ljudi, a po prvi put su isključili mogućnost komentiranja jer ne mogu podnijeti komentare o svojoj vezi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.