VIDEO Spektakularni prizori: Ana Rucner pretvorila se u vilu

Foto: Press

POSJETITELJI koncerata Ane Rucer, ali i Kopačkog rita uskoro će moći uživati u najnovijem turističkom spotu, snimljenom u Kopačkom ritu.

U suradnji s TZ Osječko-baranjske županije osmišljen je atraktivan video, koji prikazuje autentičnost ovog netaknutog prirodnog bisera, a zasigurno će postati vrlo važan za promociju ovog kraja, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Mario Romulić i Dražen Stojčić iz multimedijalnog studija Romulić&Stojčić uz redatelja Gorana Markovanovića snimili su skrivene lokacije parka prirode i u njih uklopili Ravelov Bolero, u izvedbi Ane Rucner. Spot predstavlja svojevrsnu igru prirode i čovjeka, u kojoj Ana utjelovljuje "šumsku vilu" koja čuva netaknutu prirodu i štiti je od ponekad okrutnih ljudi.

U spotu sudjeluju i članovi HKUD-a Osijek 1862 pa se Bolero stapa sa zvukovima tradicionalnih hrvatskih instrumenata čime se dodatno naglašava posebnost i jedinstvena ljepota Kopačkog rita. Naime, autorica je željela uz prirodne ljepote Baranje predstaviti i dio kulturne baštine ovog kraja.

"Umjetnost je veliki božji dar, baš kao i priroda. Upravo taj spoj glazbe i prirode, za mene kao umjetnicu predstavlja savršenstvo. Zajedničkim snagama potrudit ćemo se da ovaj turistički spot bude predstavljen na mnogim važnim međunarodnim turističkim natjecanjima u svijetu", rekla je Rucner.

Redatelj Goran Markovanović zahvalio je na velikoj pomoći i rangerima i svim djelatnicima parka, a pomoćnica ministra turizma, gđa. Brzica, naglasila je da sve ljepote Osječko-baranjske županije još nisu dovoljno zastupljene i da se nada da se upravo s ovim turističkim spotom kreće u rekordnu turističku godinu.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.